uman design ondernemen

Human design; ondernemen vanuit jouw intuïtie

Throwback… naar februari 2023

Het was op een zonnige dag ergens in februari 2023. Ik rijd terug uit Zeeland, na een inspirerende VIP-sessie met mijn spiritueel business visionair Tess. Door de auto galmt het nummer van Sting, ‘Fields of Gold’. Dit heerlijke nummer brengt mij direct op een hogere energiefrequentie.

Kilometers lang rijd ik achter een stationwagon, met daarin twee jonge meisjes, achterstevoren in de achterbak. Ze maken samen veel plezier en kijken mij daarbij steeds aan. Zo rijd ik Zeeland uit. Dit onbevangen plezier is voor mij een mooi anker. Het herinnert me eraan hoe meer ‘JOY’ ik ervaar, hoe succesvoller m’n bedrijf draait. JOY.. een absolute must als ik vanuit mijn human design profiel, een generator, wil ondernemen.

Vanuit je gevoel en met plezier ondernemen

Dit was ook precies die boodschap die ik van Tess meekreeg. Ik mag veel meer gaan spelen. Van ‘spelen’ gaat mijn creatieve brein namelijk AAN. Ik creëer steeds opnieuw zaken die bij mij passen, denk heel creatief en gemakkelijk in concepten en pas dit ook toe voor mijn klanten. Zo ben ik symbolisch voor hen een vuurtoren, trek ik de juiste klanten aan en hoef ik ze niet zelf te gaan zoeken.

Het werd een prachtig 2023, waarin ik vanuit mijn ‘zone of genius’ de allerleukste (creatieve) klanten mocht begeleiden. Daarbij stemde ik me volledig af op mijn klanten, zodat zij naar hun hogere level groeiden en gemotiveerd werden om ook enkel nog vanuit hun eigen zone of genius te werken.

uman design ondernemen

Ondernemen en keuzes vanuit Human Design

Een jaar later, februari 2024, rijd ik weer naar Zeeland, want ik ben ingestapt in het coachingstraject van Tess. ‘Fields of Gold’ zo heet haar high-end jaarprogramma… voor mij hét eerste signaal dat dit voor mij bestemd was, haha. Na haar aanbod wist ik direct… JA!

Maar als emotional generator, die goed moet voelen of er echt een JA op zit, heb ik er eerst een nachtje over geslapen. Daarna wist ik dat mijn gevoel klopte en dat dit precies is, wat ik nu nodig heb.

Ondanks het feit, dat het een nieuw traject is, waarvan Tess enkel de grote lijnen heeft uitgezet en nog niet precies weet, wat we het hele jaar samen gaan doen!?Het nog veel meer inzetten van mijn spiritualiteit voor mijn business is in ieder geval de rode draad.

Het voelt voor mij nu al zo goed, ondanks dat ik in mijn Human Design profiellijn een 1 heb, de onderzoeker, die eerst alles fijn uitpluist. Dat was in dit geval absoluut niet nodig, want ik ‘wist’ het gewoon én vertrouw daarop. Instappen in haar programma wordt magisch. Vorig jaar had ik een maand geboekt, nu een volledig jaar. Mijn business loopt nu al zo in een flow en is nog steeds groeiende. Ik ben erg benieuwd wat komend jaar brengt.

Omdat ik zelf steeds meer vanuit m’n intuïtie en human design profiel leef en werk, wil ik dat ook het allerliefst doorgeven aan mijn klanten.

Klanten die instappen in het ‘In the Lead coachingsprogramma’, willen dit bij mij volgen en hebben er vertrouwen in, zonder zich eerst volledig in te lezen, dat dit hen helpt in groei in hun Female Business Presence. Dat zijn de klanten, die bij mij passen en het beste uit zichzelf en uit mij halen voor hun eigen groei.

Ondertussen ben ik heel benieuwd naar wat jij nodig hebt om te groeien in je business dit jaar? Er is zoveel meer mogelijk, dan je nu voor mogelijk houdt. Zeker nu we de ‘winterdip’ achter ons laten en eind van de maand het voorjaar in duiken.

Ben je op zo’n punt aangeland, dat je niet precies weet wat of hoe verder te groeien en of je wel echt je volle potentie laat zien?

Zou jij dat durven, bij mij starten in het In the Lead programma? Voel je dat er een JA opzit, of ‘weet’ jij dit ook?

Ik kom graag in gesprek met je. Mail me direct door een reply op deze mail of bel me op 06-13708867, als je dat fijner vindt. We gaan dan eerst samen geheel vrijblijvend in gesprek, om te onderzoeken wat er precies speelt en wat je nodig hebt.

Je bent van Harte welkom!

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *