Miskopen

Hoeveel miskopen hangen er in jouw kast?

Afgelopen weekend was ik met vriendinnen in Antwerpen. Wat is het weer heerlijk dat dit kon! We hebben zo ontzettend genoten.

Shoppen deden we een paar uur op vrijdagmiddag. We waren zo klaar. Omdat we alle 3 een goed opgebouwde garderobe hebben ;). Zaterdag huurde we fietsen en verkende de prachtigste buitenwijken en parken van Antwerpen. Tussendoor natuurlijk heel veel terrasjes en heerlijk eten. 😉

  

Advies

Koop jij weleens kledingstukken, geadviseerd door een lieve zus, vriendin of moeder? Zijn het achteraf gezien kledingstukken die je amper draagt? Grote kans dat het de stijl van de ander was in plaats van die van jou.

Hoe goed bedoeld die adviezen ook zijn, miskopen zijn duur! En het helpt je niet echt verder als je stappen wilt zetten in jezelf zakelijk unieker en krachtiger profileren.

Het overkomt veel vrouwen die toe zijn aan wat anders. Maar niet goed weten wat hun stijl is of hoe ze die vormgeven passend bij wie ze echt zijn.

  

Prioriteit

Zo ook Barbara die een goedlopend bedrijf heeft. Het werd hoog tijd voor aandacht voor haar eigen performance. Een cadeau aan haarzelf vond ze het. Ze had een zetje in de rug nodig. Miste in haar outfits iets. De twist, de humor, haar eigenzinnigheid.

Ze ging de laatste jaren voor veilig in neutrale zwart en blauw tinten. Omdat ze grijs was geworden, haar taille verdwenen was en ze ziek was geweest. Allemaal veranderingen die haar zelfvertrouwen geen goed hadden gedaan.

En ook ging ze op safe omdat ze structureel te weinig tijd besteedde aan haar uiterlijke presentatie. Geen prioriteit. Ze verdoezelde steeds meer haar prachtige lichaam. Met als resultaat dat ze zich dagelijks niet prettig meer voelde.

  

Next Step

Ben jij net als Barbara toe aan een next step? En lijkt het je wat om in slechts 1 dag je gehele presentatie onder de loep te nemen en aansluitend samen je garderobe aan te vullen? Zodat je geen zorgen meer hoeft te maken over je eigen performance.

Dan is een VIPdag waarschijnlijk iets voor jou! Werken we samen aan het optimaliseren van jouw krachtige profilering. Je vindt je eigen stijl en miskopen zijn verleden tijd! Gaat je heel veel geld opleveren!

Klik hier voor alle info en aanmelden voor gesprek over de VIPdag als je wilt doorpakken.

Weet dat nu de uitverkoop gestart is het een geweldige periode is voor je portemonnee. 🙂 Bespaart je namelijk veel mocht je aardig wat TOPitems nodig hebben.

 Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *