Hoe je duurzaam je professionele garderobe opbouwt.

Deze geweldige dress kocht ik onlangs.
Op de foto’s zie je m’n kritische blik. Je snapt dat ik alleen voor toppers ga anders laat ik het item hangen (ook al is het uitverkoop!)

Deze dress leek mij een topper te kunnen worden. Ik was namelijk direct verliefd op de kleur, de plissé, de lengte, de zwaarte van de mooie stof, het ingezette mouwtje en de halslijn. Maar ook dat ie duurzaam is. Gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

De twijlfel en nieuwsgierigheid zat hem in het model. Omdat ie wat recht gesneden is en ik meer rondere vormen heb😉, was ik bang dat ik er te vierkant in zou uitkomen.

  

Gouden tip

Passen bood de oplossing en vervolgens er foto’s van laten maken (Gouden Tip). Je kijkt namelijk veel objectiever naar een foto van jezelf dan dat je je outfit gaat beoordelen via de spiegel.

  

Duurzaam TOPitem

Ik heb haar goedgekeurd.
Door de zwaarte van de stof valt ie soepel om m’n lichaam heen en kom ik er met m’n rondere bodylijn goed in uit.

Dit is ook een dress die ik het hele jaar door kan dragen. In de zomer op deze manier, los met een sneaker of stoere western laars.
In het najaar met een leatherlook broek, mooie hakken en riem erbij en een kort of lang jasje erop. Meer casual? Dan een lekker lang vest erbij.

Professionele garderobe

En zo vul ik m’n professionele garderobe altijd aan. En weet ik dat ik haar ook in privé draag.

  

Eigen stijl ontwikkelen?

Mocht je nu denken, jeetje dat wil ik ook! Op een duurzame manier m’n professionele garderobe verder uitbouwen. Maar je hebt er zelf niet zoveel verstand van of je houdt niet van shoppen? Dan loods ik je graag naar jouw TOPitems. Dan heb je binnen een dag een schat aan kennis verworven. Én je eigen stijl ontwikkelt die dicht bij je persoonlijkheid past.
Én draag je met je nieuwe aankopen uit waar jij voor staat met je bedrijf of in je baan.

In augustus heb ik nog enkele plaatsen vrij voor de VIP-dag Take the Lead.
Bel of mail gerust even als je meer info nodig hebt. Of kijk even hier en meld je aan voor een vrijblijvend gesprek.

Op jouw (duurzame) groei in zichtbaar leiderschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *