retreat

Stap jij met mij het vliegtuig in?

Ik heb zo’n zin om naar Italië te vertrekken maar het duurt nog even. En weet je waarom?

  

Me-Time

Daar organiseer ik de high-level restart-retreat voor zelfstandige professionals zoals jij.
Ben jij toe aan Me-Time? En wil je groeien in het nemen van meer persoonlijk leiderschap en je zichtbaarheid vergroten zodat je met een frisse blik het leven en bedrijf creëert dat bij je past?

Gun jezelf dan nu de tijd om aan jezelf te werken en even afstand te nemen van je (thuis)situatie. We hebben bizarre jaren achter de rug die veel impact hebben gehad op jezelf, je familie, je sociale leven, je bedrijf of je baan.

Hoog tijd om de stilte op te zoeken en te bezinnen, te voelen en weer te ontdekken waar jij energie van krijgt. Maar ook nieuwe mindsets en inzichten ontwikkelen zodat je niet harder blijft werken maar duurzamer onderneemt, waarbij je jezelf niet uitput en niet steeds in dezelfde valkuil terechtkomt.

  

Italië

Ik nodig je van harte uit mee te gaan met mij naar Italië voor de High-level Restart Retreat. Voor meer regie, impact, vrijheid en het leven waar jij (weer) blij van wordt!

Tijdens de retreat is er naar eigen behoefte ruimte voor je eigen ontwikkeling en je business. Ondertussen word je in de watten gelegd wat je een enorme energieboost oplevert.

Denk of voel je nu; Yess, dit is iets voor mij. Deze unieke manier van groeien in business en persoonlijke ontwikkeling ga ik mezelf gunnen.
Mail me dan even door een simpele reply te geven op deze e-mail. Dan bespreken we waar jouw behoeftes liggen en of die aansluiten bij deze retreat. Daarnaast is het cruciaal dat we samen een klik voelen.

Weet dat er plaats is voor 8 vrouwelijke professionals waarvan nog slechts 4 plekken beschikbaar zijn. Alle informatie en aanmelden voor een kennismakingsgesprek vind je op https://succestrekjeaan.nl/high-level-restart-retreat-italie/.

Stap jij met mij het vliegtuig in op 14 juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *