High-Level

 

RESTART

RETREAT ITALIË

 

Ben jij toe aan Me-Time? En wil je groeien in het nemen van meer persoonlijk leiderschap en je zichtbaarheid vergroten zodat je het leven en bedrijf creëert dat bij je past? Ga mee met Astrid naar Italië voor een High-level Restart Retreat. Voor meer impact, vrijheid en het leven waar jij (weer) blij van wordt!

.

 
 

Zomer 2023 gaan we voor de tweede keer!

 In het prachtige Piemonte in het noorden van Italië organiseer ik
van 13 t/m 17  juni a.s. een exclusieve, kleinschalige retreat voor
me-time én groei in het nemen van persoonlijk leiderschap
en het vergroten van zichtbaarheid.

Een korte impressie van de eerste editie afgelopen juni.

Gun jezelf de tijd om aan jezelf te werken en even afstand te nemen van je (thuis)situatie.
We hebben bizarre jaren achter de rug die veel impact hebben gehad op jezelf, je familie, je sociale leven, je bedrijf of je baan.
Hoogtijd om de stilte op te zoeken om de batterij weer op te laden, te bezinnen, te voelen en weer te ontdekken waar jij energie van krijgt.
Een unieke ervaring! Omdat een retreat één van de krachtigste vormen is om te veranderen. Helemaal gericht op ‘opladen’, me-time én jouw groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid.

Ga je mee?

 
 

Met maximaal 8 prachtige, krachtige vrouwen.
Italië, dolce vita, de omgeving, het verblijf, de stilte, de ontspanning, het genieten, de mensen, de verbinding,
de gastvrijheid, het eten en shoppen in de geweldige stad Alba!

Met volop aandacht en tijd voor bezinning en sparren met elkaar  waarbij je compleet in de watten wordt gelegd!

 

Gun jezelf deze geweldige retreat en ga mee!

Speciaal voor ervaren, ambitieuze en vooral

leuke vrouwelijke ondernemers & professionals zoals jij!

 

 • Zodat je tijd en ruimte hebt, na deze gekke tijd waarin alles op z’n kop stond.
 • Om na te denken en te sparren over hoe nu verder? Wat heeft corona jouw gebracht en waar neem je afscheid van.
 • Omdat je bedrijf/baan al lekker loopt en je verlangt naar meer vrijetijd en ontspanning voor alles wat JIJ belangrijk vindt in het leven. Je bent helemaal klaar met alle ballen in de lucht houden of jezelf op de laatste plek zetten. Je baalt ervan dat je veel te weinig tijd hebt voor je gezin/familie en vriendschappen. Of je blijft rondtollen in je hoofd over ‘wat zal of wil ik nou toch’.
 • Omdat je wel wat meer zelfvertrouwen kunt gebruiken. Je hebt veel impact waardoor je steeds zichtbaarder wordt. Daarbij vragen je (veranderende) lichaam en je outfits een update & upgrade.
 • Regie nemen vind je lastig. Je verlangt ernaar om te groeien in het nemen van persoonlijk leiderschap zodat je meer op jouw manier voldoening in je leven, uit je werk/bedrijf haalt. Hoogtijd voor het uitzetten van je koers zodat je daar focus op houdt.
 • Omdat je het zo verdiend hebt! De retreat zal een bekroning worden op je persoonlijke ontwikkelingsstappen die je zet.

 
Het idee om langer met klanten in het buitenland te verblijven ontstond nadat ik 6 edities Waanzinnige Shoppingexperience Antwerpen georganiseerd had en iedere keer merkte ik aan de deelnemers dat het verblijf te kort was. Ik zag de dames zo genieten en opleven van de tijd en aandacht voor zichzelf en elkaar. En de boost die dat opleverde. Meer tijd met elkaar voor meer verdieping door samen te sparren.

En zo vormde zich de Italië-business-retreat. Voor prachtige, krachtige, pro-actieve vrouwen zoals jij.  Om bewust de TIJD te nemen voor persoonlijke groei in leiderschap en zichtbaarheid. Met volop aandacht en verzorging voor jou! Een geweldige boost voor jezelf en je bedrijf of de baan waar je in zit.

De Italië-business retreat wordt een retreat die je nooit meer zult vergeten omdat ik je begeleid, met jouw groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid op een comfortabele manier!

Daarnaast wordt de retreat een 9+ ervaring. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat het jou aan niets ontbreekt en jij helemaal oplaadt zodat je de energie hebt om geweldige stappen te zetten. Mijn Italië-team en ik houden ervan jou in de watten leggen! En daarom nodig ik je van harte uit  mee te gaan. Op een prachtige authentieke plek in een land waar gevoel voor samen zijn, verbinden, ontspanning, genieten, mode & puur eten en drinken zo belangrijk zijn. La Dolce Vita!

 
 

WAT GAAN WE DOEN?

Je vliegt met elkaar vanaf Schiphol naar Turijn in Italië en daar wordt je opgehaald door het Italië-team en staan de auto’s klaar voor vertrek naar het charmante resort I Muri in het hart van Piemonte.

Je verblijft met 1 van de andere deelnemers in een 2-persoons appartement met ieder een eigen slaapkamer.

 • Voor vertrek hebben we een samen een 1:1 zoomsessie. We onderzoeken je persoonlijke ontwikkelingsvraag en kijken waar jouw uitdagingen in business zitten. Waar zit het plezier? Wat is voor jou succes? Wat zou je anders willen in je bedrijf of baan.
 • Ook hebben we een groepsmoment voor vertrek via zoom. Zodat we kennismaken met elkaar.
 • Tijdens de retreat wisselen we training, coaching en masterminds af met bezinning en ontspanning. Er is ruim gelegenheid om je heerlijk te laten masseren, lekker aan het zwembad te zitten/liggen en genieten van de zon of jezelf met een boek te nestelen op je eigen terras.  Iedere maaltijd eten we samen en genieten we van het goede leven en het Italiaanse eten en drinken.
 • Daarnaast gaan we een dagdeel shoppen! In de prachtige, oude stad Alba. Ik begeleid je naar topitems die passen bij jou en de groei in persoonlijk leiderschap die je doormaakt. Niets hoeft alles mag. Al passende ervaar je wat een krachtigere profilering met je doet. Jij bepaalt zelf wat je koopt! Aansluitend genieten we van een heerlijk authentieke Italiaanse lunch.
 • Als klap op de vuurpijl hebben we nog een verrassing voor jou gericht op het vergroten van je zichtbaarheid. We verklappen nog niet wat dat is 😉
 • Na de retreat hebben we nog een 1:1 borgingsgesprek. Hoe is het gegaan met al je opgedane kennis en inspiratie in je veranderingsproces nadat je weer een aantal weken thuis bent. Wat heeft de groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid je gebracht?

 
 

Gun jij jezelf de tijd en de ruimte om mee te gaan? En merk je dat je echt toe bent aan bezinning en sparren met gelijkgestemde vrouwen zodat je (weer) eigenaar wordt over je eigen leven.

 

Irma van der Linden, Irma van der Linden Retraits
Astrid is een warme en spontane vrouw die met haar professionele aanpak en kritische oog een perfect kleding- en stijladvies kan geven. Ik was op zoek naar mijn stijl en het gevoel met wat me nu eigenlijk goed stond totaal verloren. Dat bleek achteraf met mijn innerlijke proces en groei te maken te hebben en door het advies van Astrid op te volgen, voel ik me nu weer als een vis in het water en op mijn plaats binnen mijn onderneming en bij mijn klanten.

 

Petra van Beek, secretaris beleidsdirecteur HRM
Astrid is een stralende professional die de kunst verstaat om uiterlijk en innerlijk aan elkaar te verbinden en je daarmee in je kracht te zetten. Daarbij daagt Astrid je op een positieve manier uit om kritisch naar jezelf te blijven kijken, je te stretchen in je ontwikkeling en je business naar een next level te brengen.

Jolien Slavenburg, Kernzaken
Trots op Astrid Mast, ze staat vol in haar natuurlijke kracht vaart steeds meer op haar intuïtie, wat haar groots maakt. Een spirituele vrouw met twee benen in de klei die een rolmodel is voor veel vrouwen die uit hun eigen schaduw mogen stappen om zich trots te tonen aan iedereen die ogen heeft om te kijken.

 

Waarom zou je meegaan?

 

 1. Omdat je toe bent aan ME-Time en er hoognodig tussenuit wilt na de enerverende C-jaren 😉 waarin we hebben gezeten.
 2. Omdat je in één van de mooiste landen van Europe geïnspireerd en uitgedaagd wil worden over waar JIJ nu staat, waar je heen wilt en laat ZIEN wie je bent en waar JIJ voor staat met je bedrijf of in je baan.
 3. Omdat je een ervaren ondernemer of professional bent met een heerlijk bedrijf die altijd in ontwikkeling is en openstaat voor groei in persoonlijke ontwikkeling en verandering en vernieuwing. Je wilt (nog) meer groeien in persoonlijk leiderschap waardoor je meer de regie neemt.
 4. Omdat je wilt veranderen en veel meer vanuit je gevoel wilt ondernemen en minder vanuit je ratio.
 5. Omdat je er aan toe bent om met een aantal gelijkgestemde ondernemers een aantal dagen exclusief in het buitenland te verblijven.  En zo veel tijd hebt voor bezinning en sparren met elkaar over hoe verder met je business of je baan. Echt qualitytime voor jezelf.
 6. Omdat je ervan houdt om groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid & pleasure te combineren op een superleuke en effectieve manier.
 7. Omdat je begrijpt dat kiezen voor jezelf en afstand nemen van de dagelijkse hectiek dé manier is om te groeien.
 8. Omdat je jezelf het beste gunt.
 9. Omdat je advies wil over jezelf zichtbaarder profileren. Tijdens een van de excursies naar de stad Alba is er gelegenheid voor het shoppen van nieuwe outfits die helemaal uitdragen wie jij bent.
 10. Omdat je het geweldig lijkt een hoed te maken voor meer groei in jouw zichtbaarheid.
 11. Omdat je nieuwe inzichten en inspiratie wilt over jezelf, je leiderschap, je zichtbaarheid, je bedrijf, je baan, je manier van ondernemen. Een geweldige boost voor jezelf én je ondernemerschap!

 

All-inclusive Restart Retreat houdt in:

 • Alle overnachtingen in het I Muri resort op basis van 2-persoons appartementen waarbij je samen met een andere deelnemer het appartement deelt en ieder haar eigen slaapkamer heeft.
 • Alle faciliteiten (het resort is helemaal voor ons alleen) inclusief het zwembad.
 • Alle maaltijden inclusief drinken. Vanaf aankomst op I Muri tot aan vertrek.
 • Dineren in fantastische restaurants.
 • Een excursie op vrijdag naar de prachtige stad Alba waar ook geshopt kan worden.
 • Massage van 1/2uur door een geweldige Italiaanse vakvrouw. Haar massage hebben een geweldig krachtige uitwerking.
 • Een heerlijke les Qigong, ook van dezelfde Italiaanse vakvrouw voor nog meer ontspanning.
 • 1: 1 coaching door Astrid naast de groepscoaching en trainingen door Astrid
 • Exclusieve hotseat tijdens mastermindsessies. Die zijn magisch gebleken tijdens de eerste retreat.
 • Al het transport tijdens het verblijf in Italië.
 • Schoonmaken appartement, gebruik van handdoeken en beddengoed.
 • Toeristenbelasting.

Exclusief vliegticket, reis- en annuleringsverzekeringen en kledingaankopen.

 

Ga mee en laat 2023 het jaar worden waarin JIJ gekozen hebt voor ME-Time! Om te groeien in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid. Waardoor je veel meer de regie neemt over je eigen leven, je baan, je bedrijf. Helemaal passend bij jou!

Ben je er klaar voor? 

 
 

WAT IS JOUW INVESTERING?

 
De High-level Restart Retreat bedraagt 2.750 euro excl. btw en excl. ticket. Daarvoor krijg je een totaal verzorgd en ontzorgd all-inclusief magisch retreat in Italië van 5 dagen met mij.

Dus .. ben jij die ervaren vrouwelijke ondernemer of professional die toe is aan verandering? Die wil werken aan de groei van haar persoonlijk leiderschap en haar zichtbaarheid?  Meld je dan nu aan voor een informatief verkenningsgesprek. Je bent van harte welkom.

 
JA, IK GA MEE!
 
©2016- 2023 SUCCES TREK JE AAN