stijlbijbel

Hier zijn veel vrouwen in geïnteresseerd

Je hebt hem vast gelezen, de e-mail van twee weken geleden met als onderwerp ‘Leuke set maar doet weinig voor haar’.

Deze e-mail is enorm goed gelezen. Kan ik zien in m’n autoresponder 😉.

  

Herkenning

Heel veel vrouwen herkennen dat het vaak zo lastig is jezelf zowel krachtig als comfortabel te kleden. Het verlangen om te groeien is er maar hoe laat je dat dan zien? Een leuke set die weinig voor je doet, helpt dan niet mee.

Daarnaast gaf een aantal vrouwen aan geïnteresseerd te zijn in de VIPdag Take the Lead. Superdankjewel daarvoor. Want hier doe ik het voor. Vrouwen laten shinen, in hun kracht brengen en het vertrouwen geven dat ze ertoe doen! En dat het hoog tijd is dat ze zich zichtbaar maken omdat ze met hun bedrijf het verschil willen maken!

Deze VIPdag geeft je antwoord op al je vragen tot aan het speciaal voor jou door mij geselecteerde ‘kledingrekje’. Jouw groei maken we samen meteen zichtbaar in je presentatie.

  

4-seizoenen VIP-traject

Wil jij dat ook maar twijfelde je nog? Plan dan direct even hier in mijn agenda een vrijblijvend baristakoffie uurtje in de studio. Kan ook online als je dat liever hebt. Bekijken we samen waar je behoefte ligt en of ik je daarbij verder kan helpen.

Door de lancering van het 4-seizoenen VIP-traject ontstond er wat onduidelijkheid of ik de ‘losse’ VIPdag Take the Lead nog wel doe. Zeker, die blijft staan, it’s one of my favorites. En… het is zelfs de start van het 4-seizoenen VIP-traject. Na deze VIPdag bepaal je zelf of je doorgaat met het 4-seizoenen VIP-traject. It’s up to you!

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *