opdrachten

Het regent nieuwe opdrachten bij klant Petra

Front row… daar zaten we afgelopen woensdagavond.

Een aantal klanten had ik uitgenodigd, waaronder klant Petra, om naar de documentaire van Mart Visser in zijn Headquarters in Amsterdam te komen kijken, die de week ervoor in première was gegaan. Er waren zo’n 80 vrouwen en wij hadden de eer om op de eerste rij plaats te nemen.

Het was weer genieten, zo met elkaar en superinspirerend! Front row, het kon niet toepasselijker want een aantal van de vrouwen zit midden in het proces van stappen zetten om meer ruimte in te nemen, meer regie te pakken en meer gezien en gehoord te worden. En nu zaten ze op de eerste rij.

  

Ratio

Inmiddels regent het nieuwe opdrachten bij klant Petra. Hoe fijn is dat! Waar gaat ze nu allemaal JA opzeggen? Waar gaat ze van op ‘AAN’? Haar tijd is schaars.

Een luxe probleem.

Vanuit ratio bekijkt ze eerst wat strategisch is om te doen. Welke opdrachten kunnen op de langere termijn nog meer opleveren. Maar eigenlijk wilde ze er vanaf om alleen maar vanuit haar denken keuzes te maken omdat dit niet altijd de projecten blijken te zijn die energie geven, maar vaker zorgen voor een energielek.

  

Gevoel

Toen ik haar vroeg om vanuit haar gevoel te ontdekken wat het beste bij haar past en waar ze de energie bij voelt stromen, wist ze direct op welke projecten ze volmondig JA kan zeggen. En op welke voorwaarden en prijs ze die projecten wil doen.

Het was niet haar beeld van ondernemer zijn, om op gevoel keuzes te maken.

Gewoon alles aannemen wat er op je pad komt en dan keihard werken, vaak op voorwaarden van de klant. Ondertussen zit ze in de coaching om te ontdekken hoe ze o.a. van deze vastgeroeste overtuiging afkomt. En hoe ze nog meer haar eigen voorwaarden schept en mag genieten en ontspannen van al haar successen.

Maar ook hoe ze zich stylisch presenteert in haar outfits passend bij wie ze is en wat ze doet. Ze weet inmiddels met welke outfits ze serieus genomen wordt en haar eigen gevoel en werkwijze kan volgen.

Ze heeft hard aan zichzelf gewerkt en ontdekte dat persoonlijke ontwikkeling altijd nodig is omdat je anders de basis mist in je bedrijf, het stevige fundament voor zakelijk succes.

  

Stevig fundament

Stevig staat ze inmiddels. En dat zie je. Die kracht van binnenuit zie je nu ook in haar presentatie. Nog steeds helemaal haarzelf maar wel next level! Het succes ervaart ze inmiddels want de opdrachten vliegen met gemak binnen.

Nu is het aan haar om te kiezen welke opdrachten nog beter bij haar passen waar zij energie van krijgt, zodat ze met zoveel meer voldoening werkt en nog hogere kwaliteit levert aan haar klanten.

Ze heeft zo geïnvesteerd in haarzelf afgelopen jaren en daar plukt ze nu de vruchten van.

  

Hoe is dat voor jou?

Hoe is dat voor jou? Loopt je bedrijf best wel lekker maar voel jij dat je er niet meer blij van wordt? Is het tijd voor jou om stappen te zetten, meer tijd en ruimte te creëren om zo een draaiing te kunnen maken en zo die klanten aan te trekken waar jij blij van wordt? Maar lukt dat niet?

Plan dan geheel vrijblijvend een barista koffie-uurtje met me in de studio. (Mag ook via Zoom als je ver weg woont.) Weet dat ik in het nieuwe jaar start met een uniek groepsprogramma. Het In the Lead 4-seizoenen groepsprogramma. Meebewegend met de kracht van de 4-seizoenen én helemaal gericht op bewustwording voor intuïtief ondernemen zodat je voelt, ervaart en leert om ook krachtige keuzes te maken vanuit jouw intuïtie. Die klopt namelijk altijd.😀

Het is voor maximaal 10 vrouwen. Mocht je het fijn vinden om in een groep te gaan dan is dit je kans! Het coachingstraject In the Lead individueel blijft natuurlijk altijd mogelijk.

De keus is aan jou. Klik hier voor mijn agenda en boek een kennismakingskoffie-uurtje.

Op jouw stijlvolle groei in ondernemerschap,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *