waard

Heb jij het gevoel minder waard te zijn dan anderen?

Heel lang heb ik gedeald met het gevoel minder waard te zijn dan een ander. Dat had alles te maken met mijn gevoeligheid. Ik schaarde mij onder de zwakkeren omdat ik vroeger snel geraakt was door van alles en nog wat. Daardoor dacht ik dat ik niet veel aankon, dat ik niet goed genoeg was en dat anderen altijd beter waren. Het tegendeel bleek later waar. Ik kon de draaiing maken en mijn kwetsbaarheid werd mijn kracht. Die energie die daarvan uitgaat is magic! Daar pluk ik elke dag de vruchten van en dat gun ik jou ook.

Zelfbeeld

Dat minder waard voelen is een combinatie van een negatiever zelfbeeld en de daaruit voortvloeiende gedragingen. Die gevoelens van minderwaardigheid maken je volgzaam en dat zie ik terug bij heel veel ondernemers.

  

Profileren

Zoals je weet richt ik mij met mijn nieuwe Crème de la Crème Stijlvol Business groepsprogramma specifiek op Virtual Assistants, Virtual Professionals en OBM’s.

Ik heb gemerkt dat juist zij vaak het gevoel hebben minder waard te zijn dan hun klanten en dat maakt dat ze niet alles uit zichzelf halen en er daardoor ook niet optimaal voor hun klanten zijn. Terwijl ze zoveel in hun mars hebben.

Inmiddels werk ik zelf ruim 9 jaar met VA’s en al werkend met deze vakvrouwen heb ik veel van ze gezien en ontdekt hoe ze zich veel beter kunnen profileren en ‘branden’ in de steeds groter wordende online markt. Ooit begon ik mijn loopbaan als directie-secretaresse. Ik ken het klappen van de zweep.

Daarom help ik deze groep vrouwen zo graag. Een aantal VA’s volgden afgelopen jaren al het In the Lead-programma’s en ik heb gezien hoe deze dames gegroeid zijn. Hoe ze hun verlangens hebben omgezet naar doen waar ze het beste in zijn met de leukste én goed betalende klanten. En dat gun ik iedere ambitieuze VA+ en OBM. De markt zit namelijk op ze te wachten!

  

Transformatie

De afgelopen maanden ontwikkelde ik speciaal voor VA+ en OBM’s een exclusief programma; het Crème de la Crème Stijlvol Business programma. Een groepsprogramma waardoor jij je ijzersterk positioneert en onderscheidt en stijlvol verder groeit in business. Met de ASTRID-methode leer je dé 7 stappen hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert zodat je met veel meer zelfvertrouwen en zelfwaardering in front durft te zijn.

Je gaat de transformatie aan door het écht te gaan doen. Je ontwikkelt nieuwe mindsets en gaat door blokkades heen. Een nieuwe identiteit is nodig en die geven we samen vorm.

  

Exclusief programma

Eind van de maand start ik met dit exclusieve programma en bied ik het eerst als pilot aan voor een zeer voordelig tarief. Tot en met zondag 23 oktober kun je je nog aanmelden voor een gesprek. De groep is maximaal 4 personen.

Ben jij die Rising Star die graag structureel goed betalende én leuke klanten aantrekt zodat je nooit meer verlegen zit om klanten?

Dan is dit je kans! Plan hier een gratis kennismakingsgesprek met mij. Mijn VA+ heeft de link weer voor je klaargezet.😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *