groeien

Hoe gaat het met je?

Je volgt me al een tijdje en ik ben heel benieuwd hoe het met je is.

Hoe voelt het voor jou om te lezen over groeien naar een hoger level? Is dat iets waar jij naar verlangt?

  

Groeien naar hoger level

Ik wel en dat komt omdat ik de drive heb om op ieder volgend level uit mezelf te halen wat erin mij zit. Altijd al gehad, soms word ik moe van mezelf haha. En die groei het allerliefst weer over te brengen naar jou omdat jij precies op het moment dat je dit leest, waarschijnlijk net dat zetje nodig hebt om jezelf zichtbaar te maken.

Je hoeft het niet alleen te doen want het is best wel eng. Dat vind ik ook. Nog steeds want iedere volgende stap heeft weer z’n uitdagingen. Mijn ervaring is dat je als je uit die comfortzone stapt eerst even terugzakt, mindsets aankijkt en elimineert om vervolgens er boven uit te steken en zo weer verder te groeien.

Zelf loop ik al een tijdje rond met het idee én format voor een TV-programma. Om op een heel vernieuwende manier via een TV-kanaal een nog veel groter bereik te hebben. Speciaal voor die vrouwen die moeite hebben zichtbaar te zijn of die veel acties eng vinden waardoor nieuwe klanten wegblijven. Heel spannend en best wel eng vind ik dit verlangen maar ik merk aan alle kanten dat ik als een magneet tot die richting wordt aangetrokken. Ik voel dat er veel energie op zit.

Dus …wordt vervolgd 😉

  

Coaching

Ondertussen coach ik hele leuke vrouwen die allemaal een uniek verlangen hebben. Zij voelen ook die energie en gaan daarmee aan de slag. Ik zie hun potentie. Ik zie ook jouw potentie, vaak als jij hem zelf nog niet ziet.

Zij zijn ingestapt en voelen het diepere vertrouwen in zichzelf maar ook in mij zonder dat ze echt weten of iets gaat lukken. Ze stappen ‘gewoon’ in. Ik loop een tijdje met ze mee en begeleid ze. Ze maken prachtige stappen. En ook zij vinden het soms doodeng wat ze doen om naar dat verlangen te groeien. Maar ze doen het en dat is de sleutel.

De energie die daarvanuit gaat is magisch. Ze ervaren allemaal dat hoe meer ze vanuit hun hart werken aan het realiseren van hun diepste verlangen in hun bedrijf of in hun baan, hoe meer energie ze krijgen. En die energie is precies nodig om iets nieuws uit te rollen op een hoger level en om jezelf meer zichtbaar te maken. 

Jezelf uitdagen om meer uit jezelf te halen geeft zoveel meer voldoening. Dat maakt alles letterlijk en figuurlijk lichter. Daarbij word je door die energie ook als superaantrekkelijk ervaren want die energie is zo fijn om bij te zijn!

En precies dat gun ik jou ook.

Ik zou je graag willen ontmoeten als je precies dit verlangen ook hebt om vanuit die lichtere, aantrekkelijke energie te willen groeien. Samen stemmen we af op elkaar en merken en voelen dan direct of er een match is om verder te werken.

Weet dat de afgelopen maanden een aantal prachtige vrouwelijke ondernemers, die heel creatief zijn en precies dit verlangen ook hebben, gestart zijn met het coachingstraject In the Lead. Zij zijn nu bezig die creativiteit te integreren in hun goedlopende business.

  

In the Lead

Waarom komen deze vrouwen op mijn pad? Ik denk omdat ik zowel in m’n hoofd als met m’n handen heel creatief ben. Dat maakt dat ik vooral out of the box denk voor hun, buiten de gebaande paden loop en heel veel creatieve lijnen kan leggen tussen hoe ze altijd werkten en wat ze het allerliefst zouden willen en welke kansen ik zie voor ze. Ik stem op ze af en dat is het allerbelangrijkste!

Ik voel me zo rijk dat ik ze daarbij mag, en als geen ander kan helpen. Raar misschien om dat over mezelf te zeggen. Het voelt voor mij niet als opscheppen maar meer als realiteit en waarheid.

Afgelopen week zei een klant, ik vind het zo’n fijn traject bij je want naast dat je zo creatief meedenkt en spart met me, ben je ook heel erg down to earth en praktisch in hoe verder klanten te vinden en benaderen voor mijn nieuwe tak van sport binnen mijn bedrijf. De eerste pilot die ze draait is een feit. En daar word ik intens gelukkig van.

Voel je na dit lezen de energie in jou toenemen dan is dit jouw moment en weet je mij te vinden.

PS In mei heb ik weer twee plaatsen beschikbaar voor coaching.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *