Business Event Human Design

Al een tijdje hangt er iets nieuws in de lucht en ik voel zo’n excitement over wat dat voor jou kan betekenen!

Nieuw aanbod rond Human Design

Groei in Business, Inner & Outer Presence, Styling, Intuïtief Ondernemen, Energiemanagement en Human Design. Voor mij is het zo vanzelfsprekend dat dit allemaal bij elkaar hoort. Voor velen van jullie waarschijnlijk ook, als je me al langer volgt.

Afgelopen maanden ben ik aan het puzzelen geweest hoe ik al mijn nieuwe kennis en ideeën vanuit Human Design, jouw eigen unieke energetische blauwdruk, kan integreren in mijn huidige aanbod. Human Design is het fundament onder je business. Geen makkelijk proces dat integreren, omdat ik van helderheid houd en het toch al snel teveel wordt 😉

Mijn visie is dat het één niet los kan van het ander. Geen business groei zonder persoonlijke ontwikkeling! Van Inner naar Outer Presence met jouw Human Design als gebruiksaanwijzing.

Vanaf mei zal het fundament van mijn gehele aanbod altijd jouw Human Design blauwdruk zijn. We starten in de 1:1 trajecten ALTIJD met een HD reading, zodat jij jezelf steeds beter begrijpt en vanaf daar vertrekken we samen. Je gaat leren hoe jouw energie voor je en in je werkt!

Daar krijg je energie van! Dat geeft jou flow en maakt je super aantrekkelijk.

Human Design als kompas in je business

Jouw Human Design chart is je kompas en heeft een unieke autoriteit en strategie, die je de weg wijst. En die gaan we trainen en beleven! 

Daarom organiseer ik vanaf mei iedere seizoenswisseling een kleinschalig, exclusief event! Yeahhhh, zo leuk, nu al zin in! Ik geef je Human Design tools in handen, waarmee je precies ziet waar jouw groeikansen liggen, zowel persoonlijk als in business. Je leert wat ervoor nodig is om zichtbaarder te worden, om echt impact te maken in de maatschappij en hoe je daarmee kunt starten. Ik kijk er nu al naar uit!

Human Design Business Event

Kom jij naar het gloednieuwe Business Event?

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor dit gloednieuw Business-Event met als thema “Business by Design”.
Een geweldig kleinschalig business event op dinsdag 21 mei a.s. van 13.30 – 17.30 uur in Harderwijk.

Dit event is ook een ‘appetizer’ om je kennis te laten maken met mij en mijn business. Het geeft je gegarandeerd een boost in jouw ondernemerschap.

Per event is er plaats voor maximaal 20 vrouwen aan mijn stamtafel. Ik wil het namelijk persoonlijk houden. Dat past bij mijn profiel als emotional generator met vooral tribale kanalen. Ik waak over het welZIJN van al die dappere, prachtige, krachtige vrouwen die het aandurven bij mij in de coaching te stappen en onderdeel te zijn van mijn tribe!

I’m so excited! Waar ik heel goed op ga, is namelijk het organiseren van een event. Om samen te komen, te verbinden EN kennis te delen. Ik vind het super om je te inspireren in jouw groei in businessen je te begeleiden met je Inner & Outer Presence.

Met heel veel plezier nodig ik je daarom uit voor het eerste gloednieuwe Lente-event. Je gaat er een nieuwe stroom van hogere energie ervaren, waarop je intuïtiever werkt en jezelf presenteert.

Je eigen Human Design Profiel wijst je de weg naar succes, plezier, voldoening en innerlijke rust. Het is jouw routekaart, jouw gebruiksaanwijzing om jouw energie moeiteloos te laten stromen.

Tijdens deze middag leer je jouw eigen chart nog veel beter kennen en experimenteer je met jouw Strategie & Autoriteit. Hierdoor herken je steeds sneller je intuïtie en volgt die vervolgens! De 9 energie centra nemen we één voor één door. We bekijken welke er gedefinieerd (ingekleurd) zijn en welke er open (wit) zijn. Je leert herkennen wanneer je IN je kracht bent vanuit die centra en wanneer je er UIT bent, waardoor het ondernemen, leven en werken moeizamer verloopt.

Klik hier voor alle informatie en aanmelding.

Aan het eind van de middag ga je met een stralende lach en een rechte houding vol zelfvertrouwen naar huis. Je bent weer helemaal opgeladen en hebt zin om verder te groeien met je bedrijf en ziet (weer) kansen en mogelijkheden. Je kent je valkuilen, waar je niet meer instapt!

Meld je aan en bestel direct je toegangsbewijs! Superleuk als je erbij bent!

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *