veranderen

Even zoomen?

‘M’n creativiteit is gedaald tot onder het nulpunt en ik ben moe vertelde een ondernemer me. Ik laat vier keer per dag de hond uit. Dus een leuk jurkje zit er even niet in. Ondertussen baal ik van mezelf en mis ik de energie om weer werk te maken van professionelere outfits waardoor ik voorheen altijd extra werkenergie kreeg.’

Ik hoor het veel om me heen op dit moment. Iedereen is het thuiswerken wel zat. Zeker als je ook te dealen hebt met kinderen om je heen. Of ze nu jong of puber zijn 😉 En we zijn er nog niet …

Onlangs werd ik geïnterviewd door het AD over ‘Hoezo joggingbroek’. Over ondernemers die wel iedere dag spic en span aan de keukentafel aan het werk gaan. Mocht je het nog niet gelezen hebben, klik hier voor het artikel.

Zelf heb ik er afgelopen jaar alles aan gedaan om m’n energie hoog te houden. En business-wise hoort daar ook mezelf lekker opdoffen bij 😉 zodat ik blijf uitdragen wie ik ben en waar ik voor sta met m’n bedrijf. Hierdoor nemen m’n werkenergie en prestaties toe, ik blijf veel meer gefocust en geconcentreerder op m’n werk en ik voel me daarnaast prettig en zelfverzekerd.

Dit gun ik jou ook mocht je jezelf herkennen in weinig energie en geen inspiratie meer hebben.

  

Veranderen

Veranderen begint bij jezelf. De keus is aan jou.
En die verandering zit zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Ik word heel gelukkig als ik vrouwelijke ondernemers en professionals begeleid bij de transformatie naar de beste versie van jezelf zijn of worden. Het vraagt moed en lef want veranderen gaat vaak diep. Daarbij is keuzes maken van binnenuit zo belangrijk. Vanuit wie jij bent, wat jou drijft en niet wat anderen van jou verwachten. Terug naar de basis! En vanuit daar jezelf gaan profileren op een manier die bij jou past.

  

Kleding

Je kleding is daarbij allesbehalve oppervlakkig. Het heeft een veel grotere invloed op je emoties en gedrag dan je denkt! Je kleding vertelt je niet alleen wie je bent, maar ook hoe het met je gaat. En je draagt ermee uit waar je voor staat.

Misschien loop jij al een tijd rond met plannen om iets te veranderen in jezelf, in je bedrijf of aan je uiterlijke presentatie omdat het niet lekker loopt in je bedrijf of baan. Maar weet je niet goed hoe je die plannen concreet maakt.Omdat we nog een tijdje te dealen hebben met deze lastige periode bied ik je graag iets persoonlijks aan.

  

Barista koffie-uurtje

Voor COVID was ik net gestart met het aanbieden van Barista koffie-uurtjes. Om je op weg te helpen en te ontdekken wat ervoor nodig is om next level te gaan met je business of in je baan.

En dit (online) Barista koffie-uurtje bied ik je deze maand volledig gratis aan!

Ik heb plaats voor 5 personen en de gesprekken vinden plaats op donderdag 25 maart, maandagmiddag 29 maart en dinsdagmiddag 30 maart. Via zoom of live in de studio, net wat jij fijn vindt.

Mocht je dit waardevol lijken, dan kun je direct mailen naar info@succestrekjeaan.nl en aangeven welke datum jou past.

Doe er je voordeel mee 😀 en wacht niet te lang als je interesse hebt!

Op jouw persoonlijk leiderschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *