netwerken

Esther wilde duidelijkheid over wat wel en niet (meer) bij haar past, de DO’s en DONT’s

Na zo’n anderhalf jaar in huispakken, kunnen we er eindelijk weer op uit! Live netwerken? Een dagje shoppen in Amsterdam? Avondje uit? Of heerlijk lunchen bij je favoriete brasserie?

Het is allemaal weer mogelijk. En daar horen natuurlijk stijlvolle passende looks bij.

  

live netwerken

Maar wat trek je aan bij zakelijke afspraken of als je weer live gaat netwerken?
Zo is een statement pak in een vrolijke kleur altijd representatief. Maar is dat ook iets wat bij jou past?

Voor veel vrouwen is het een hele lastige je eigen stijl te ontdekken. Waarmee je ook nog eens je boodschap uitdraagt en je kwaliteiten laat zien. Ga er maar aanstaan!

Hoe is dat voor jou?

Heb jij veel in je kast hangen in te verschillende stijlen waardoor mixen en matchen moeilijk is voor je? Of heb je juist veel te weinig zakelijke items paraat omdat je niet weet wat goed bij je past?

  

Schoon schip

Esther Kloek van Kijk op Kwaliteit wilde duidelijkheid over wat wel en niet (meer) bij haar paste, de DO’s en DONT’s, zowel qua kleuren(type) als qua uitstraling.

Ze heeft inmiddels schoon schip gemaakt in haar kast en ontdekte dat ze het spoor een paar jaar geleden was kwijtgeraakt. Gedempte warme kleuren waarvan ze dacht dat ze haar goed stonden deden niets voor haar. Meer kleur en meer contrast met wit maakte haar meteen jonger en krachtiger!

Ze vertelt: ‘het heeft me die duidelijkheid opgeleverd en nog veel meer het besef wat kleding doet met je zelfvertrouwen en dus je uitstraling’.

En wat ben ik blij dat ik deze stap heb durven zetten en mezelf dit heb gegund! Voorlopig kan ik weer vooruit en ik voel me zoveel beter en zelfverzekerder om de groeistap binnen m’n bedrijf te zetten.

Het heeft me vooral een boost opgeleverd en motivatie om de ‘olietanker’ van nu langzaam bij te gaan sturen naar een creatief plezierjacht!’

Herkenning

Ik denk dat veel vrouwen zich hierin herkennen en toch zijn er maar weinig vrouwelijke ondernemers bewust bezig met de vraag: “Wat straal ik uit en welke energie breng ik over op mijn klanten”.

Ben jij ook toe aan jezelf vol zelfvertrouwen zichtbaarder maken nu afspraken nog meer live kunnen? Op een manier die helemaal laat zien wie je écht bent en wat je allemaal in huis hebt?

  

3 manieren

Op 3 manieren kan ik je helpen:

1. Meld je gratis aan voor MASTerclass Meer Impact en Invloed met Outfits op 22 juni a.s. Hoe je vol zelfvertrouwen zorgt voor meer impact, meer klanten in een stijl die bij jou en je boodschap past.

Wil je meteen aan de slag?

2. Dan is het online programma Impact met Outfits geschikt voor jou. Je start direct en in je eigen tempo doorloop je de praktische modules en ontdek je wat echt bij jou en je bedrijf past!

Wil je liever direct 1:1 advies en aansluitend samen shoppen zodat je in hele korte tijd je garderobe helemaal op orde hebt en je zichtbaarheid vol zelfvertrouwen enorm vergroot?

3. Meld je dan hier aan voor een intakegesprek voor de VIPdag Take The Lead.

Wat kies jij?

 Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *