energie

Energetisch, intuïtief ondernemen? Luister nu de podcast

Alles is energie. Daar ben ik me de laatste jaren nog veel meer bewust van geworden. We zijn allemaal energie en staan dus ook met elkaar in verbinding. Maar hoe dan? Haha. Lees nog even verder…
Deze week verzorgde ik voor een grote gemeente online de Masterclass ‘Trek aan wat je morgen wilt bereiken’. Heel praktisch met veel tips uit mijn boek De Stijlbijbel zodat de deelnemers direct aan de slag kunnen met bewust zichzelf naar een volgend level brengen.

Een paar dames bedankte me aan het eind en weet je wat ze zeiden?
Astrid, dankjewel voor de energieke Masterclass en de energie die je meebracht. We hebben zo’n zin om direct met deze kennis door te pakken.

Ik vond het zo mooi! Want naast dat ik me in een frisse outfit van mooie witte top met paars LaDress jasje en zilverkleurige broek presenteerde, was dus ook mijn energie voelbaar.

  

Energie

Heb jij er weleens bij stilgestaan dat je altijd naast je presentatie ook bepaalde energie meebrengt? Het is iets ongrijpbaars waar ik de afgelopen jaren mezelf verder in heb ontwikkeld. Want juist door die bewustwording van alles is energie, ben ik jaren geleden intuïtiever gaan ondernemen waardoor ik veel meer ontspanning ervaar in mijn werk. Ik vertrouw helemaal op mijn intuïtie, want die zit er nooit naast waardoor ik durf mee te bewegen met de seizoenen.

 

Podcast

In februari ging ik een laag dieper door bij Tess Fliers, spiritueel business visionair, in de leer te gaan. Dat resulteerde afgelopen maand in een podcast waar Tess me voor uitnodigde.
Toen ie vorige week live ging vond ik het zo spannend. Want ik ben nog nooit zo open geweest over mijn spirituele pad. Naast dat ik van het heldere weten en voelen ben, zie ik ook vaak kleuren bij mensen als ik op ze afstem. En die kleuren geven mij allemaal informatie. 😄

Interessant? Luister dan hier de podcast. Ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

Take the Lead

Ondertussen kwam Tess ook vanuit Zeeland naar de studio in Harderwijk voor de VIPdag Take the Lead omdat ze had gemerkt dat haar uiterlijke presentatie niet meer paste bij de groei naar haar hogere tijdlijn die ze had doorgemaakt met haar bedrijf. Hoog tijd dus om hier werk van te maken zodat de energie blijft stromen.

Voel jij dat die VIPdag ook voor jou bestemd is? Omdat ook jij een groei hebt doorgemaakt en kan je garderobe wel een upgrade gebruiken? Klik even op de link en meld je direct aan voor een gesprek. Voelen we meteen even of de energie stroomt tussen ons en of het jouw moment is om in te stappen!

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *