Durf jij anders te zijn?

Ze woonde in een klein dorpje. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg was het motto.

Ze was bang om overdressed te zijn en daarom had ze 2 garderobes. Een voor privé en een voor zakelijk. Als ze dan thuis kwam na een project op een bedrijf dan moest alles direct uit want stel dat ze haar zo professioneel zagen.

Ze was een kei geworden in aanpassen. Ook omdat ze vaak als bedreiging werd ervaren als ze nieuwe opdrachten probeerde binnen te halen. Wat ze ging doen was in bloemetjesdessins gekleed gaan, vrouwelijk, lief. Kasten vol had ze! Maar ze voelde zich er helemaal niet prettig in. Het maakte haar onzeker. En dan zei haar partner ook nog eens dat ie haar liever in effenkleding zag met haar 44+ maat. Dan viel ze of (het??) niet op.

  

Aanpassen

Om gek van te worden. Zo meebewegen met je omgeving.

  

Verplichte dresscode?

Ik herkende het van vroeger toen ik in het bankwezen werkte en in mantelpakjes liep. (Was de dresscode, maar niet mijn manier van kleden!) En ook de waardering die ik kreeg van m’n ouders als ik er zo bij liep. Prachtig vonden ze het. Terwijl ik lichamelijk steeds meer klachten kreeg omdat ik me zo niet mezelf voelde.

Ik heb er m’n werk van gemaakt. Vind het fantastisch vrouwen te begeleiden in het vinden van zichzelf en dat leren uitdragen in een unieke stijl.

  

Shinen

Shinen met al je kwaliteiten en talenten en zo de beste versie van jezelf laten zien EN die opdrachtgevers naar je toehalen die bij je passen. Waarbij je helemaal jezelf mag en kan zijn. Dat is waar het omgaat.

  

Uitnodiging

Herken je dat je je constant aan het aanpassen bent? En zou je anders willen! Neem gerust contact met me op.

Op korte termijn ermee aan de slag? Kijk dan even hier en meld je aan voor een vrijblijvend gesprek. In juli en augustus heb ik nog enkele plaatsen vrij voor de VIP-dag Take the Lead.

Heb je vragen, bel me op (06) 13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl. Ik luister graag en denk met je mee.

Op jouw groei in zichtbaar leiderschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *