Doe je mee?

Dit jaar heb ik weer een laagje afgepeld bij mezelf waardoor ik nog meer aanwezig kan blijven bij mezelf. Nog beter kan afstemmen en intunen op mijn intuïtie om zo mijn klanten nog beter te helpen bij het versterken van hun Female Business Presence.

  

Female Business Presence

Ik ben me bewuster geworden van mijn eigen aanwezigheid, m’n eigen presence. Niet alleen fysiek maar nog veel meer IN mijn lichaam. Die verticale aanwezigheid van voeten op de grond en openstaan voor het ‘hogere’. Klinkt het te zwerig? Dat is het niet. Hoe meer je geaard bent hoe meer je aanwezig bent in het hier en nu. Hoe meer en beter je er voor een ander kunt zijn.

  

De diepte in

Gisteren zei een klant: als ik bij jou de studio binnenstap gaan we direct de diepte in. Ik hoef het niet over oppervlakkigheden te hebben want daar prik jij zo doorheen. Wel heel fijn zo to the point, af en toe confronterend maar zo helpend en helend. Dat ervaar ik bij weinig andere coaches die ik in het verleden gehad heb.

Zo fijn zo’n reactie! En die diepte direct kunnen pakken, door mijn ZIJN, mijn staat van aanwezigheid, vind ik het allerfijnst werken omdat het mij moeiteloos afgaat. Het levert de klant zulke mooie inzichten en resultaten en verhoogt hun eigen Female Business Presence. Hoe verscheen jij dit jaar aan jezelf en aan je klanten? Was je zichtbaar genoeg? Kon je goed bij jezelf blijven? Of bleef je toch (weer) op de achtergrond? En was je teveel op de ander gericht?

  

4-seizoenen programma In the Lead

Dan is dit gloednieuwe 4-seizoenen programma In the Lead speciaal voor jou! Voor duurzame groei in jouw presence en ondernemerschap.

Jezelf laten zien in wie je echt bent en wie je altijd al bent geweest. 😉 Terug naar je hartsverlangen en vanuit daar vertrekken en jouw Female Business Presence uitbouwen op een unieke en onderscheidende manier, helemaal passend bij jou!

 

Doe je mee?

Eind januari start ik met dit unieke programma. Ben je erbij in het nieuwe jaar? Het levert je zoveel meer vrijheid en vervulling op om het allerbeste uit jezelf te halen en moeiteloos te kunnen verschijnen aan jezelf en aan je klanten.

Plan hier vrijblijvend jouw barista koffie-uurtje. Puur om samen te verbinden en te verkennen of dit is wat jij nodig hebt.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *