Daadwerkelijke Doen Dag I Succes Trek Je Aan

Doe je mee?

Zou je heel graag met veel minder kleding, meer willen kunnen combineren? En ben je jouw miskopen in je kast meer dan zat?

Of ben je juist toe aan meer kleding omdat je bijna niets meer hebt hangen waarmee je als professional krachtig en comfortabel voor de dag komt?

Of merk je dat je garderobe niet meer aansluit bij wie je bent omdat je zo gegroeid bent. 

  

Iets interessants voor jou!

Dan heb ik iets heel interessants voor jou! En dat is het super effectieve en leuke online programma Meer Impact met Outfits. In slechts 5 weken begeleid ik je van onbewust, onbekwaam naar bewust bekwaam jezelf energiek positioneren in een stijl en smaak die bij je past. Het maakt je magnetisch waardoor je met gemak  meer klanten, omzet en kansen naar je toehaalt.

Cadeau

Komende weken staan de deuren wagenwijd voor je open om je in te schrijven voor het online programma Meer Impact met Outfits! Ik kan niet wachten en doe je een heel mooi aanbod. Daarbij ontvang je van mij ook nog eens een heel mooi cadeau voor een ijzersterke positionering!

Klik hier en doe mee! 💃💫

  

Programma

Na je aanmelding krijg je direct een uitnodiging voor de gezamenlijke online kickstart op maandagmiddag 6 maart en krijg je toegang tot de eerste van de vijf modules. Uit ervaring weet ik dat velen die je zijn voorgegaan dit zo’n energieke start van het programma vinden. Ik ontmoet je dus heel graag in de zoomroom.

Lukt het je niet bij de kickstart te zijn, geen probleem. Je ontvangt de opname binnen een dag.

Wil je liever individueel begeleid worden? Dan kan dat natuurlijk ook en is de exclusieve 1:1 VIPdag Take the Lead wellicht iets voor jou? Let me know! In april zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie klik je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *