onlinr businesscoachingn I Succes Trek Je Aan

‘Coronabeha’ en sweatshirts doen het goed bij de Nederlandse vrouw!

Jezelf comfortabeler kleden is in het huidige hybride werken een duidelijke trend. Nu blijkt dat Nederlandse vrouwen sinds de coronatijd zelfs ander ondergoed aanschafte.

De minder opgeprikte bh’s zonder vulling en beugel waren opeens opvallend populair.

Vrouwen die niet op kantoor hoeven te verschijnen dossen zich minder formeel uit. En daar hoort blijkbaar ook ander ondergoed bij.

Mooie lingerie maakt plaats voor bh’s die makkelijk zitten, niet knellen, en zonder beugels zijn.

Naast de loszittende ‘coronabeha’ is de verkoop van sweatschirts en sweatpants verdubbelt en dat geldt ook voor de verkoop van sokken!

  

Comfortabel

Ik begrijp de hang naar het comfortabele gevoel heel goed en zet er businesswise meteen ook grote vraagtekens bij. Want wat draag je daarmee uit? Hoe krachtig wil je jezelf positioneren en hoe succesvol wil je zijn als je jezelf voor de camera presenteert? Past dat sweatshirt bij jouw personal branding dan zeg ik doen! In negen van de tien gevallen is dat natuurlijk niet zo.

  

Invloed

Jezelf krachtig profileren heeft alles te maken met jezelf zo kleden dat je uitdraagt waar je voor je staat. En dat je daardoor impact en invloed hebt. En juist ondergoed, wat je in eerste instantie niet ziet aan de buitenkant maar wat wel direct op je huid voelbaar is, heeft (onbewust) grote invloed op je.

Onlangs is weer het verband aangetoond tussen een formelere kledingkeuze en de verhoogde hersenactiviteit, hogere productiviteit en betere prestaties. Maak hier dus gebruik van!

  

Boost

Kun je wel een boost in zelfvertrouwen gebruiken en heeft je garderobe hoog nodig een upgrade nodig?

Begin dan direct met je personal branding en geef die vorm in je uiterlijke presentatie. Zorg dat je jezelf mooi voelt. Kleed je aan alsof je naar een meeting of naar kantoor gaat. Gooi die slobbersokken uit en trek mooie schoenen aan terwijl je online bent. Het werkt zoveel beter voor je! Terwijl je er niet heel veel extra voor hoeft te doen.

Vind je het lastig om dit alleen te doen en zou je snel een verandering willen aanbrengen zodat je op en top voor de dag komt op een manier die bij jou past?

Meld je dan aan voor de VIP-dag Take the Lead.

De vrouwen die afgelopen jaren investeerden in deze unieke VIP-dag zijn zich heel bewust geworden van hun eigen presentatie. Zij hebben hun garderobe op orde. Ze weten met welke kleding ze het verschil maken. Hebben inzicht in welke items, voor een professionelere look, er nog ontbreken. Zoeken nu heel gericht op sites van bepaalde kledingmerken die hun stijl hebben. En zo bouwen ze verder aan hun eigen (online) personal brand waarin ze zich zelfverzekerder en prettig voelen én zich veel unieker onderscheiden.

Josette Koelewijn van De Factor Jo Project Management volgt het programma en schreef me:

Wat is het leuk om hiermee bezig te zijn! Het doet wat met me, zorgt voor keuzes die beter bij me passen en voelt ‘steviger in mijn schoenen’. Snap je wat ik bedoel, vast wel! Ik vind het interne proces magisch mooi, het pruttelt bij me, zeg maar!

Een andere deelneemster kreeg overzicht en inzichten over haar manier van kleden. Ze ontdekte dat ze veel meer in haar kast had hangen waar ze succes mee aantrekt. En dat ze zich aan de voorzichtige kant presenteert. Daar gaat ze nu verandering in aanbrengen. Door te mixen en matchen in de stijl die bij haar persoonlijkheid past, zag ze dat ze eindeloos kan blijven combineren.

  

Doorgeschoten naar comfi?

Merk jij dat je bent doorgeschoten naar te comfi en twijfel je vaak over je outfits? Houdt dat je ongemerkt toch op de rem, op de achtergrond of klein. En frustreert je dat omdat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt? Dan is het online programma zeker iets voor jou!

Via deze link meld je je aan. Daarna kun je direct beginnen zodat je weer werk maakt van je professionelere looks en straks geen miskopen maar TOPitems aanschaft. En die ‘coronabeha’… die doe je lekker aan als je gaat bankhangen. 😉

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *