onlinr businesscoachingn I Succes Trek Je Aan

‘Coronabeha’ doet het goed bij de Nederlandse vrouw!

Jezelf comfortabeler kleden is tijdens de lockdown en huidige thuiswerksituatie een duidelijke trend. Nu blijkt dat Nederlandse vrouwen sinds de pandemie zelfs ander ondergoed aanschaffen.

De minder opgeprikte bh’s zonder vulling en beugel zijn opeens opvallend populair.

Vrouwen die niet op kantoor hoeven te verschijnen dossen zich minder formeel uit. En daar hoort blijkbaar ook ander ondergoed bij.

Mooie lingerie maakt plaats voor bh’s die makkelijk zitten, niet knellen, en zonder beugels zijn.

Naast de loszittende ‘coronabeha’ is de verkoop van sweatschirts en sweatpants verdubbelt en dat geldt ook voor de verkoop van sokken!

  

Comfortabel

Ik begrijp de hang naar het comfortabele gevoel heel goed en zet er businesswise meteen ook grote vraagtekens bij. Want hoe zichtbaar en succesvol wil je zijn als je jezelf in een sweatshirt voor de camera presenteert?

  

Invloed

En juist ondergoed, wat je in eerste instantie niet ziet aan de buitenkant maar wat wel direct op je huid voelbaar is, heeft (onbewust) grote invloed op je.

Onlangs is weer het verband aangetoond tussen een formelere kledingkeuze en de verhoogde hersenactiviteit, hogere productiviteit en betere prestaties. Hoe mooi!

  

Boost

Kun je wel een boost in energie en zelfvertrouwen gebruiken?

Maak dan direct weer meer werk van je uiterlijke presentatie. Zorg dat je jezelf mooi voelt. Kleed je aan alsof je naar een meeting of naar kantoor gaat. Gooi die slobbersokken uit en trek mooie schoenen aan terwijl je online bent. Het werkt zoveel beter voor je! Terwijl je er niet heel veel extra voor hoeft te doen.

Vind je het lastig om dit alleen te doen en zou je een stok achter de deur willen hebben?

Doe dan mee met het online programma Impact met Outfits.

De vrouwen die meedoen zijn zich heel bewust geworden van hun eigen presentatie. Zij hebben hun garderobe op orde. Ze weten met welke kleding ze het verschil maken. Hebben inzicht in welke items, voor een professionelere look, er nog ontbreken. Zoeken nu heel gericht op sites van bepaalde kledingmerken die hun stijl hebben. En zo bouwen ze verder aan hun eigen (online) presentatie waarin ze zich zelfverzekerder en prettig voelen.

Josette Koelewijn van De Factor Jo Project Management volgt het programma en schreef me:

Wat is het leuk om hiermee bezig te zijn! Het doet wat met me, zorgt voor keuzes die beter bij me passen en voelt ‘steviger in mijn schoenen’. Snap je wat ik bedoel, vast wel! Ik vind het interne proces magisch mooi, het pruttelt bij me, zeg maar!

Een andere deelneemster kreeg overzicht en inzichten over haar manier van kleden. Ze ontdekte dat ze veel meer in haar kast had hangen waar ze succes mee aantrekt. En dat ze zich aan de voorzichtige kant presenteert. Daar gaat ze nu verandering in aanbrengen. Door te mixen en matchen in de stijl die bij haar persoonlijkheid past, zag ze dat ze eindeloos kan blijven combineren.

  

Doorgeschoten naar comfi?

Merk jij dat je bent doorgeschoten naar te comfi en twijfel je vaak over je outfits? Houdt dat je ongemerkt toch op de rem, op de achtergrond of klein. En frustreert je dat omdat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt? Dan is het online programma zeker iets voor jou!

Via deze link meld je je aan. Daarna kun je direct beginnen zodat je weer werk maakt van je professionelere looks en straks geen miskopen maar TOPitems aanschaft. En die ‘coronabeha’… die doe je lekker aan als je gaat bankhangen. 😉

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *