Business Event Kleurgebruik en Human Design - Astrid Mast met kleur

Colours & Business by Design

De impact van kleur in je business/werk

Terwijl ik mijn hele leven lang mezelf stylde in kleur (vanaf m’n 2e riep ik ‘zellluf doen’), wist ik heel lang niet dat de kleuren die je draagt, je voeden, kracht geven én ook helend werken. Helend binnen in je, op een diepere laag. Kleuren werken onbewust door. Ik stelde (en doe dat nog altijd) kleuren in een outfit samen vanuit mijn intuïtie.

Hoe meer ik me daar bewust van werd, hoe effectiever ik ze ging inzetten. Om zo verder te groeien, zodat mijn ware potentie steeds zichtbaarder werd en beter tot z’n recht kwam.

Al jaren droeg en draag ik graag rood. Nu ik me gespecialiseerd heb in Human Design als fundament onder je business, wordt me steeds duidelijker waarom ik juist de kleur rood zo goed kon en kan gebruiken. En dat is best confronterend!

Werken vanuit jouw energie

Als je bekend bent met Human Design, dan weet je dat iedereen een eigen chart heeft en dat er op die chart 9 energiecentra zijn. Er zijn centra die wit/open/ongedefinieerd zijn en centra die zijn ingekleurd/ gedefinieerd. Bij een gedefinieerd centrum geef je de energie van dat centrum en voor een open centrum ontvang je energie van anderen. Het een is niet beter als het ander.

Je wortelcentrum draagt de energie van adrenaline en van (gezonde) stress. Dit centrum gaat over actie ondernemen. Is deze bij jou gedefinieerd, dan kom jij zelf makkelijk in actie, je hebt startenergie. Heb je zoals ik een ‘open’ wortelcentrum, dan is dat veel lastiger en ben je daarnaast sensitief voor de adrenaline en stress van anderen. Ik vond het best shocking te constateren, dat ik die (start)energie van nature niet heb. Lange tijd dacht ik dat het beter zou zijn, als ondernemer, dat ik die startenergie wel had. Maar je Human Design laat zich niet fixen!

Human Design en kleurgebruik

Door deze confrontatie zie ik nu in welke specifieke geactiveerde talenten, kanalen en centra ik wél heb en hoe die maken, dat ik heel succesvol ben in ondernemen.

Het dragen van rood, een heel energieke kleur, die past bij gronden, aarden en in actie komen, is voor mij daarom zo mooi voedend. Zo ontvang ik door de kleur rood, toch deze specifieke ‘in actie komen’ energie.

De werking van kleur vind ik zóóóó fascinerend, dat ik achter de schermen druk bezig ben om iets kleurrijks te ontwikkelen gekoppeld aan Human Design. Iets dat je direct kunt toepassen en helpt om verder te groeien. Wordt vervolgd…

Nieuw Business Event over kleur

Verder nodig ik je met heel veel plezier uit voor het volgende Business-Event ‘Colours & Business by Design’ op 26 september a.s.

Tijdens deze inspirerende en gezellige middag zoomen we volledig in op kleur in business/werk. Je ontdekt jouw 4 belangrijkste kleuren, waarmee je gaat shinen, zichtbaarder wordt en succes aantrekt. Je leert alles over de 9 energiecentra die allemaal verbonden zijn met een specifieke kleur, waarmee jij je kunt voeden. Zo weet je welke kleuren je tactisch kunt inzetten voor jezelf. Je wordt veel bewuster van hoe jouw energie werkt en wat je nodig hebt. Hoe meer je leeft en werkt vanuit je eigen kleurkeuzes in business/werk en daarbij je eigen strategie & autoriteit volgt, hoe moeitelozer, plezieriger, voldaner en succesvoller jij wordt!

Human Design Business Event

Lees hier alle informatie over het event en de aanmeldlink. De inschrijving is vanaf vandaag geopend! Tot en met 14 juli ontvang je een geweldige vroegboekkorting en VOL is VOL!

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *