Samenwerking Mart Visser

Breaking News. Astrid gaat samenwerking aan met Mart Visser

Ja, je leest het goed. Ik ga een samenwerking aan met Mart Visser. Hoe cool is dat. 

Er raast zo’n heerlijke, gezonde spanning en energie door me heen. Want wat was onze ontmoeting gaaf.    

Vandaag heb je de primeur en bied ik je de kans om erbij te zijn. Waarbij? Dat vertel ik je zo. 

 

Een geweldige open energie en verbinding

Al jaren ben ik fan van Mart Visser en dacht ik weleens; hoe mooi zou het zijn als ik zijn label kan verbinden aan mijn event. Vorig jaar bezocht ik zijn expositie en show en trof ik hem.  

Afgelopen mei sprak ik hem weer. We merkten dat er een geweldige open energie en verbinding is samen. Ter voorbereiding op ons gesprek had Mart wat video’s van mij bekeken. Spannend, want wat had hij gezien en wat vond hij ervan? Hij zei: ‘jij bent zo echt en eerlijk’. En als Mart dat zegt. Ik voelde een enorme dankbaarheid over me heen komen.

De ideeën vlogen over de tafel. Hoe dat komt? We delen een gezamenlijke missie en dat is dat wij vrouwen willen empoweren. Dat ze zich mooi en krachtig voelen en zo verder groeien. Zijn merk staat voor op en top vrouwelijkheid. Een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. Een match made in heaven.

 

Fashion & Business Event ‘Jouw Next Level’

Op 16 november a.s. organiseer ik voor de 8e keer een event. Voor de eerste keer samen met Mart Visserhet Fashion & Business Event ‘Jouw Next Level’. Ook ik was toe aan mijn next level 😉

SPOT ON voor al die  vrouwelijke ondernemers die door willen breken naar de next level. Die kiezen voor verandering, zichtbaarheid en succes. Vrouwen die zich bewust professioneel willen kleden. Maar ook slim, efficiënt en effectief willen ondernemen. Die geen genoegen nemen met ‘ze nemen mij maar zoals ik ben’.  En stiekem weten dat als ze kiezen voor hun next level en het nieuwe ondernemen, ze zichzelf en hun bedrijf een enorme boost geven.  

Omdat Mart en ik helemaal enthousiast zijn over het event doen we je een bijzonder aanbod en bieden we 25 early bird tickets aan. Wil jij erbij zijn, reserveer dan direct je plaats en geniet van het speciale aanbod! Dit wil je niet missen.   

Meer informatie & reserveren

 

Oh ja, weet dat er tijdens het event ook direct geshopt kan worden in de concept store van Mart.   

Need I say more? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *