Fashion & Business Event

 

Jouw Next Level

 

– In samenwerking met MART VISSER
Gun jij jezelf en je bedrijf het allerbeste? Wil je geïnspireerd en uitgedaagd worden in jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteren en positioneren? Verlang jij naar het nieuwe ondernemen wat je heel veel tijd, geld en plezier oplevert? Dan is dit je kans om door te breken naar
Jouw Next Level! Ready voor Mart & Astrid?

 
 

Fashion & Business Event

‘Jouw Next Level’

Na acht events was ik ook toe aan mijn Next Level. Al jaren was ik fan van Mart Visser en dacht weleens; hoe mooi zou het zijn als ik zijn label kan verbinden aan mijn event. Vorig jaar bezocht ik zijn expositie en show en trof ik hem even. Afgelopen mei sprak ik hem en merkte we dat er een geweldige open en eerlijk energie is samen. De ideeën vlogen over de tafel. Hoe dat komt? We delen een gezamenlijke missie en dat is dat wij vrouwen willen empoweren. Dat ze zich mooi en krachtig voelen en zo verder groeien.
En zo wordt een droom werkelijkheid! Voor de eerste keer presenteer ik, in samenwerking met couturier en kunstenaar, Mart Visser het Fashion & Business Event ‘Jouw Next Level’.


Ontdek hoe jij jezelf en je bedrijf naar de next level tilt.

Presenteer en positioneer jezelf op een exclusieve en elegante manier  waardoor je je onderscheidt en gezien wordt.

Laat je inspireren in de ambiance van Mart Visser Headquarters, met een fantastisch fashionshow, voor jouw next level.

Dress up! Kies je favoriete designer items in de concept store en haal succes met gemak naar je toe.

Vanwege geweldige belangstelling is 16 november inmiddels UITVERKOCHT! Daarom hebben Mart & ik besloten een 2e dag te organiseren op 15 november a.s. Wees er dus snel bij als je interesse hebt want er is slechts plaats voor 50 ambitieuze vrouwelijke ondernemers. We houden namelijk van een persoonlijk en exclusief event!

 

 

NOVEMBER

15

Donderdag 15 november 2018
Vrijdag 16 november 2018 is uitverkocht, je kunt je eventueel aanmelden voor de wachtlijst door te mailen naar:
 info@succestrekjeaan.nl

Aanvang 10.00 uur

Einde 17.00 uur

Locatie  Mart Visser Headquarter Amsterdam 

Dresscode Power of Prints

 
 

Wat gaan we doen? 

Jouw Next Level in Business

  • Hoe jij jezelf en je bedrijf naar de next level tilt.
    Uniek en onderscheidend op niveau je positie claimen, terwijl je helemaal jezelf blijft en verder groeit met je bedrijf.
  • Het 5  stappenplan Jouw Next Level voor succesvol ondernemerschap. Het nieuwe ondernemen levert je tijd, geld, voldoening, ontspanning en heel veel plezier omdat je op een intuïtieve manier moeiteloos succesvol leert ondernemen.
  • Dé mindsets die je een next level ondernemer maken. Welke overtuigingen heb je nodig om GROOTS te ondernemen en je op een uitgesproken manier te presenteren en profileren waardoor je persoonlijk leiderschap laat zien.
  • Mijn 10 Succesfactoren waarmee ik big business creëerde en ik van een uurtarief van 77 euro ging naar een jaarprogramma van 10K. Empower je verdienkracht en brand los.

Daarnaast krijg je ook:

Jouw Next Level in Image

  • Een wervelende prêt-porter en haute couture show gepresenteerd door Mart Visser.
  • Inspiratie over hoe je jezelf op een exclusieve en elegante manier presenteert. En zo leer je hoe je je professionaliteit uitdraagt waarmee je moeiteloos ideale klanten aantrek.
  • Je favoriete designer-items shoppen in de Concept Store van Mart Visser met natuurlijk deskundig advies. En denk nu niet dat zo’n designer-item niet voor jou is weggelegd. Een geweldige dress of mooie broek shop je al vanaf 89 euro. En weet dat Style geen maat kent. Mart z’n collectie loopt van maat 34 tot en met maat 48.
  • Dress Up en Shine met persoonlijk halslijnadvies en geweldige sjaaltechnieken zodat je weet welke sjaaltechnieken jou geweldig staan. Je gezichtsvorm geeft daarnaast richting aan je kapsel en brilmontuur.

 

Ben jij klaar voor Jouw Next Level?

Samen met Mart Visser nodig ik je graag uit voor het unieke Fashion & Business Event
‘Jouw Next Level’ op 15 november a.s.

 

Reserveer nu je plaats voor dit geweldige
Fashion & Business Event ‘Jouw Next Level’

Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar voor 15 november,
omdat we het heel persoonlijk en exclusief willen houden.
(Inmiddels is 16 november uitverkocht).

Tijdelijk heb ik een speciale prijs van 397 euro excl. btw. Als extra
mogelijkheid bied ik je een partnerticket aan voor 197 euro excl. btw. 
(Vanaf 12 november is de prijs voor een ticket 497 euro). Kom dus gezellig met een businessvriendin, partner of klant. Kun je er samen je voordeel mee doen. Bij het aanmelden geef je aan of je wel of niet gebruikmaakt van het partnerticket.


De speciale prijs is inclusief koffie, thee, frisdrank, luxe lunch, wine & bite na afloop, een uitgebreid werkboeken uiteraard een stijlvolle goodiebag!

 
RESERVEER JE PLAATS
 
 
Astrid Mast
Het ‘nieuwe ondernemen’… Mij is het gelukt toen ik 5 jaar geleden besloot om op een hoger niveau te willen ondernemen. Een van de beste besluiten ever. Ik ging een visie ontwikkelen. Leerde m’n intuïtie te combineren met m’n businessstrategieën. Kwam los van vastgeroeste mindsets. Ging me helemaal focussen op high-level ondernemen, met een branding en een smashing uiterlijke presentatie die bij mij past. Ik investeerde royaal. Liet me coachen door een van de beste businesscoaches van Nederland. Wilde groeien in mijn persoonlijke leiderschap. En leren hoe ik effectief omga met de weerstand die dat oproept. Door de regie te nemen leerde ik op mijn eigen manier high-level ondernemen, op mijn voorwaarden. Ik ontwikkelde het nieuwe ondernemen. En het heeft mijn leven veranderd. Dat ik m’n omzet per maand zag stijgen terwijl ik minder uren werkte, was een fantastische bijkomstigheid.
 

Even voorstellen.. couturier en artist Mart Visser 
Sinds Mart Visser een potlood of penseel kan vasthouden, tekent hij hoofden, koppen en gelaatsuitdrukkingen.
Zijn werk als couturier en modeontwerper gaat over het aankleden van individuele vrouwen. De kracht van zijn werk ligt in de persoonlijke aandacht voor iedere vrouw die zijn creaties draagt. Hij leeft zich in en vertaalt zijn intuïtieve idee voor haar naar een driedimensionale creatie.

Mart Visser
 
Mart Visser
Mart Visser
 

Ik deel met jou mijn 10 Succesfactoren hoe ik een high-level ondernemer werd en het ‘Nieuwe Ondernemen’ ontwikkelde. Door te kiezen voor een veel slimmer en effectiever businessmodel kreeg ik veel meer voldoening uit m’n bedrijf. Ik creëerde tijd! En dat is goud waard. Ik stapte af van m’n uurtarief van 77 euro en bied nu programma’s aan van 10K. Heel graag inspireer ik jou en help ik je verder met Jouw Next Level.

 

Wees er snel bij! Tijdelijk heb ik een speciale prijs van 397 euro excl. btw en bied ik je ook nog een extra partnerticket aan voor 197 euro excl. btw. Dit is inclusief koffie, thee, frisdrank, lekkere wijntjes, een luxe lunch, wine & bite na afloop, een uitgebreid werkboek en uiteraard een stijlvolle goodiebag.

 
RESERVEER JE PLAATS
 
succes trek je aan
 

Wat zeggen eerdere deel­nemers over het Business Event?

 
Martha Hiddink, www. Aerofactory.nl

Voor mij een allereerste ervaring om een dag intrinsiek met je uitstraling bezig te zijn en daar een hele dag kennis hierover te mogen ontvangen en delen onder professionele leiding van Astrid. Samen opweg naar het doel van een sophisticated high-en ondernemer. ’t Was voor mij een leerzame en prima verzorgde dag in hoe je succes aan trekt door te focussen op professionele outfits die laten zien waar jij voor staat.

 

 
VIP dag Astrid Mast Succes Trek Je Aan
Wanda Vendrig, Succesvol Scheiden Nederland

Wanda Vendrig vertelde tijdens het event dat ze het zo de moeite waard vindt om zichzelf te voeden en zo voor haarzelf te kiezen, zodat ze vol energie een dag later zelf weer training geeft aan haar coaches. Ze is oprichtster van het bedrijf succesvolscheidennederland.nl.

 
Greet Dol
Greet DolAdviesburo Dol

Ik wil je bedanken voor het te gekke Event Succes Trek Je Aan. Je bent zelf voor mij een prachtig voorbeeld van je eigen product. Je straalt, en doet met veel liefde en passie ‘je werk’. Wat mij opviel is de aandacht die je geeft aan alle deelnemers. Ik heb er veel over mezelf van geleerd, op een ontspannen, gezellige manier.

 
Eva Brouwer, Presentator en dagvoorzitter

Een inzicht dat ik heb opgedaan dankzij Astrid is dat ik me vaak casual aankleed om toegankelijk te zijn. In een jurkje en met hakken voel ik me gauw overdressed en je wil niet overdreven overkomen. Maar nu denk ik, waarom niet?! Ik daag vrouwen tenslotte uit zichzelf met zelfvertrouwen te presenteren.

 

Dress up & shine en haal moeiteloos
het succes naar je toe als next-level ondernemer.

 

 

Op jouw uitstraling als expert.

 
RESERVEER JE PLAATS
 
Mart Visser en Astrid Mast

Veelgestelde vragen en antwoorden

Vraag: 
Gaat de collectie van Mart Visser t/m maat 36?

Antwoord:
Gelukkig niet zeg! De prêt-à-porter collectie gaat vanaf maat 34 t/m maat 50. Stijl kent geen maat!

Vraag:
Heb ik niet een hele dikke portemonnee nodig om een Mart Visser item te kopen?

Antwoord:
Het verrassende van de prêt-à-porter collectie is dat die prima te betalen is. Een mooie dress of een stijlvolle broek vind je er al vanaf 89 euro. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding fantastisch. Mooie stoffen van hoogwaardige kwaliteiten maken dat je heel lang met een item kunt doen.

Vraag:
Wat leer ik aan business tijdens het high-level fashion & business event?

Antwoord:
Het business onderdeel is helemaal gericht op ‘het nieuwe ondernemen’ en loopt als een rode draad door het event. Kijk je uit naar veel meer groei (zowel zakelijk als persoonlijk), meer impact, meer geld, meer vrijheid en meer plezier in ondernemen dan is dit event zeer geschikt voor je.

 
 

Reserveer je plaats!

Omdat ik voor het eerst in samenwerking met Mart Visser het Fashion & Business Event ‘Jouw Next Level’ organiseer en 16 november zo uitverkocht was, doe ik je een bijzonder aanbod. Tijdelijk heb ik een speciale prijs van 397 euro excl. btw en bied ik je een extra partnerticket aan voor 197 euro excl. btw. Kom dus gezellig samen met een businessvriendin, partner of klant en geniet samen van het voordeel. Tijdens je bestelling geef je aan of je wel of niet gebruik wilt maken van het partnerticket.

De prijs is inclusief koffie, thee, frisdrank, luxe lunch, wine & bite na afloop, een uitgebreid werkboek en uiteraard een stijlvolle goodiebag.

 
RESERVEER JE PLAATS

Waarom organiseer ik dit Business Event?

Astrid Mast, een bevlogen businesscoach en image professional met een passie voor high-level ondernemen”.

 
Succes Trek Je Aan over Astrid
Ik hou ervan jou te helpen met het uitdragen van je professionele, onderscheidende, unieke vermogen, opvallend en high-level én ik houd van waardevolle en verdiepende gesprekken over jouw hobbels in je ondernemerschap. En dat kwam allemaal samen in de vorige edities van mijn events. Maar er miste iets. Namelijk shoppen.

Al jaren ben ik fan van Mart Visser en dacht weleens; hoe mooi zou het zijn als ik zijn label kan verbinden aan mijn event. Vorig jaar bezocht ik zijn expositie en trof ik hem even. Afgelopen mei sprak ik hem langer en merkte we dat er een geweldige open en eerlijk energie is samen. De ideeën vlogen over de tafel. Hoe dat komt? We delen een gezamenlijke missie en dat is dat wij vrouwen willen empoweren. Dat ze zich mooi en krachtig voelen en zo verder groeien.

Met veel plezier en liefde nodigen wij je uit voor hét unieke Fashion en Business Event ‘Jouw Next Level’ en gaan we samen aan de slag met jouw image & business en kun je direct jouw favoriete designer-items shoppen.

© 2017 SUCCES TREK JE AAN