Vandaag is het zover! Inschrijving is geopend voor het Business Event Succes Trek Je Aan!

Verlang jij er ook naar om lekker te groeien met je bedrijf? Zodat je goed verdient met wat je het allerliefste doet? Maar weet je niet goed waar te beginnen of hoe je het aanpakt? Ik heb dé oplossing voor je!

Nieuwsgierig? Kijk dan direct even naar deze video:

 

De inschrijving is geopend voor het Business Event Succes Trek Je Aan op donderdag 11 mei a.s. dat helemaal in het teken staat van Hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie en hoe je excellente marketing toepast, zodat je impact en omzet verdubbelt.

Met heel veel plezier zijn mijn team en ik aan de slag gegaan om er weer een fantastich en waardevol event van te maken, waarin ik mijn grootste persoonlijke lessen met je deel die er voor hebben gezorgd dat ik van een eeuwig gevoel van tekort nu een bedrijf heb waarmee ik over die magische 100.000 euro grens heen ben gegaan.

En dat voelt zo vrij en maakt zo krachtig. Het was en is zeker geen gemakkelijk klus om anders te leren ondernemen en dit resultaat te behalen en door te groeien maar het geeft mij zoveel voldoening en energie en hierdoor haal ik het maximale uit mezelf en help ik mijn klanten voor 300%. Want doordat ik zelf constant leer, geef ik dit ook direct weer door aan mijn klanten. Met al mijn ervaring en expertise leer ik ze hoe ze versneld kunnen groeien met hun bedrijf en de beste resultaten behalen. “Oh, wat vind ik dat mooi om te zien!”

Een aantal jaren geleden was mijn situatie totaal anders. Ik was enorm druk met adviezen geven in mijn studio maar verdiende veel te weinig. Dat kwam omdat ik al mijn klanten maatwerk bood, tegen superlage tarieven. Het uurtje-factuurje verhaal! Ik was veel tijd per klant kwijt met al die voorbereidingen en na een dag hard werken, was ik helemaal leeg, wanhopig en super gefrustreerd. Vooral gefrustreerd omdat ik voelde dat er veel meer in mij zat als ondernemer dan eruit kwam.

Er zijn vakanties geweest dat ik dacht kan ik wel ijsjes kopen voor m’n kinderen. Ik maakte dan verschillende enveloppen, berekende wat we nodig hadden om ijsjes te kunnen kopen en verdeelde dan het geld wat we te besteden hadden in de verschillende enveloppen.

En toen op een goed moment een belastingadviseur mij belde en zei, kun je niet beter een baan zoeken gebeurde er iets in mij! Ik was beledigd en diep geraakt, want wat ik wel wist was dat ik een ondernemer ben in hart en nieren!

Er ging een knop om in mij en ik besloot dat ik dit niet meer wilde, er moest iets gebeuren! Ik ging hulp zoeken, in de leer bij een business coach en diep, diep, diep investeren in mezelf en in mijn bedrijf! Het was de beste beslissing ooit.

Herken je dit? En verlang jij ernaar om lekker te groeien met je bedrijf, onder je eigen voorwaarden, met ideale klanten, op locaties waar jij wilt werken en wil je daarnaast ook nog eens goed verdienen?

Kom dan naar mijn business event waar ik je alles leer over high-end ondernemen en high-end kleden.

  

Ik deel met je DE 5 mindsets die je een high-end ondernemer maken, zodat je impact en omzet verdubbelt en je zo verder groeit met je bedrijf naar een hoger niveau. Ik leer je dé 7 gouden regels voor een briljante uiterlijke presentatie, waardoor je super aantrekkelijk en zichtbaar bent voor potentiële klanten. Daarnaast gaan we aan de slag met je Power Pitch, hoe bouw je die op en hoe presenteer je die. En als klap op de vuurpijl gaan we aan de slag met je stem! Want net als je uiterlijk is ook je stem iets waar je als professional jezelf krachtig mee kunt profileren. Je vergroot je impact en je overtuigingskracht!

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je erbij bent en nodig je hierbij van harte uit deel te nemen. Klik hier voor alle ins en outs en het prachtige aanbod wat ik je doe. Kom je met z’n tweeën dan maak ik het helemaal aantrekkelijk voor je om deel te nemen.

Bekijk snel het super aantrekkelijke aanbod en meld je direct aan! Je bent dan verzekerd van een plek en hebt het beste aanbod in the pocket!

Ja, ik kom naar het event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *