Hoe business proof is jouw garderobe?

Ze had schitterend rossig haar en mooie groene ogen. Een warme uitstraling die vraagt om warme kleuren. Ze had een prachtig figuur, de jurk stond haar prachtig… qua vorm, stijl, materiaal en lengte! Echter de kleur wit ontnam al haar kleur in haar gezicht. Ze zag er ineens een stuk bleker uit. Ze twijfelde en vroeg me wat ik vond. Ik vertelde haar dat deze ‘wit’ niet haar kleur was. En dat een crèmekleurige jurk veel beter zou passen en dat ze dan ook veel zichtbaarder zou zijn. Want wat het wit ook deed was dat al de aandacht naar de jurk toeging en ik moeite moest doen om haar aan te kijken. Ik werd teveel afgeleid door een kleur die niet paste bij haar en dat is zakelijk gezien niet effectief. Als ondernemer is het essentieel om zichtbaar te zijn in outfits die laten zien waar jij voor staat en zo succes aan te trekken. Het alternatief werd een roomkleurige jurk met daaroverheen een camelkleurige lange jas van soepelvallende suedine! Een business proof outfit, waarmee ze ongetwijfeld succes aantrekt.

Een andere ondernemer vertelde: “ik heb de hele winkel afgestruind maar kan gewoon niets vinden.” En dat begreep ik helemaal. Zij is niet de enige want deze vrouwen zitten in de fase van bewust, onbekwaam. Ze zijn zich wel bewust van het belang van een zakelijke uitstraling, maar hebben geen idee wat ze precies zoeken, welke stijl ze persoonlijk hebben, wat bij ze past en waar ze die items kunnen vinden. En dat maakt ze vaak onzeker en frustreert ze! Bovendien kost het ze enorm veel tijd om te blijven zoeken en passen en daar worden ze niet gelukkig van! Het kan ook anders maar daar is wel kennis voor nodig!

 

Hoe business proof is jouw garderobe?

Naast de kennis die nodig is om tot die business proof outfits te komen, durven veel vrouwelijke ondernemers en professionals niet de beste versie van zichzelf te laten zien. Ze hebben moeite om zich op een high-end manier te kleden waardoor ze minder succes bereiken. Stemmetjes als kijk mij nou, wie denk ik wel dat ik ben of doe maar gewoon maken dat ze niet met hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken. Ze communiceren niet effectief met hun outfits, waardoor hun boodschap niet goed overkomt of zelfs hun gezag ondermijnt. Ze laten hun deskundigheid, expertise en leiderschap niet zien en dat frustreert ook, en maakt ze ook onzeker, waardoor ze gaan twijfelen en dat draagt niet bij aan hun zelfvertrouwen en het verder groeien.

Hoe zou het voor je zijn als je weet wat bij je past en leert hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie. Dat je heel gericht je collectie aanvult met nieuwe items, zodat je een business proof collectie opbouwt en je moeiteloos iedere dag succes aantrekt. Natuurlijk in outfits waarin jij je supermooi en krachtig voelt. Helemaal passend bij jou én waarin je jezelf als high-end ondernemer presenteert, je deskundigheid en leiderschap laat zien, maar ook waarmee je aansluit bij je doel en de gelegenheid.

Zoals je weet organiseer ik 11 mei a.s. het Business Event Succes Trek Je Aan voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en professionals die willen groeien met hun bedrijf. Vrouwen die impact willen hebben, serieus genomen willen worden en de regie (weer) willen hebben over hun bedrijf door hun leiderschap te tonen. Tijdens dit event deel ik met jou dé 7 Gouden Regels voor succesvol ondernemerschap en een briljante presenta­tie.

Ben je geïnteresseerd? Klik hier en meld je direct aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en tot en met 27 april geldt het speciale tarief van 247 euro excl. btw. Kom je met z’n tweeën dan is het 2e ticket 97 euro excl. btw.

 

Lees meer over het business event en meld je aan

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *