7 modetrends voor zakelijk succes!

Nieuwe trends geven veel vrouwelijke ondernemers onrust en stress want welke keuzes maak je nu uit het grote aanbod?  Wat ga je doen met die trends? Is het wat voor je? Past het bij je? Kun je het zakelijk inzetten of blijft het te casual. Draagt het uit waar je voor staat met je bedrijf?

Door al deze vragen, weet ik uit ervaring dat er een categorie vrouwelijke ondernemers is die niet meedoet met de mode, omdat ze gewoon niet weten wat geschikt is voor ze en daardoor de uitdaging niet aangaan en kansen laten liggen om succes aan te trekken.
Ze hebben vaak weinig in hun kast hebben hangen of juist heel veel maar dan te gedateerd of niet meer passend bij de persoon die ze door persoonlijke en zakelijke ontwikkeling zijn geworden. En dat maakt dat ze twijfelen of onzeker zijn over wat ze aantrekken. En als ze weinig kleding hebben, schrijven ze zelfs op wat ze aan hadden bij een bepaalde klant, zodat ze de volgende keer iets anders aantrekken.

Er is ook een categorie vrouwelijke ondernemers die smult van mode en trends. Zij hebben vaak een enorme collectie hangen en blijven investeren in mode. Vaak hangen de prijskaartjes nog aan kledingstukken en weten ze niet wat ze allemaal hebben hangen. Ze zijn zich vaak niet bewust wat ze uitdragen met hun outfits, waardoor ze niet hun ideale klanten naar zich toehalen. Ook deze groep ervaart stress want ze zien vaak door de bomen het bos niet meer.

In welke categorie herken jij jezelf? Ik ben heel benieuwd wat jij als lastig ervaart, laat het me weten onderaan de blog, ik help je graag verder.

Zelf volg ik de mode wel, echter ik sla vaak seizoenen over om nieuwe kleding te kopen omdat heel veel modetrends niet bij me passen. Dat kan aan kleuren liggen, aan de stijl, aan vormen, stoffen, prints en accessoires. Zo zijn pastelkleuren nog steeds in maar daar moet ik niet aan beginnen. Ik word bleek en vaal en mensen vragen dan aan mij of ik niet lekker ben. Niet fijn als bruisende ondernemer! Miskopen heb ik niet en bij als ik wat koop stel ik mezelf altijd de vraag draagt dit bij aan m’n zakelijke succes. Het bespaart me veel geld en tijd want ik weet natuurlijk als geen ander wat bij me past.

Wil je leren effectiever je collectie op te bouwen waarmee je succes aantrekt? Bekijk dan de video en doe er je voordeel mee. Als extra bonus geef ik je hieronder nog extra trends en beeldmateriaal ter inspiratie.

 

 

7 modetrends voor zakelijk succes! Met 3 bonus tips!


Trend 1

Roze (van licht tot knalroze) is de kleur waar niemand meer omheen kan en niet meer weg te denken in het modebeeld komende maanden.  Je houdt ervan of je houdt er niet van. Zelf ben ik fan van deze kleur en ben blij dat ik onlangs weer een super roze (fuchsia) shirt kon aanschaffen. Het is een kleur die zakelijk mooi combineert met zwart, donkerblauw en antraciet. Basiskleuren waarmee je bovendien nog veel meer accentkleuren kunt toevoegen.

 

 

 

 

Trend 2

Met een spectaculaire tas of schoen in uitgesproken kleuren is impact hebben geen kunst meer. Mooi om te doen als je basis outfits in neutrale kleuren draagt. De tas of schoen wordt dat direct de eyecatcher voor zichtbaar succes.

 

 

 

 

 

Trend 3  

Kies voor kleur! Geel en oranje doen het goed dit seizoen. Als je voor een kleur kiest, kies dan wel de accentkleur die bij jou past zodat je krachtig zichtbaar bent. Succes verzekerd! Over het algemeen zijn geel en oranje warme kleuren. Prachtig als je dus een warm kleurbeeld hebt.

 

 

 

 

 

 

Trend 4  

Ultieme basisstukken in een gloednieuwe uitvoering, silhouet of materiaal geven ze extra karakter. Denk bijvoorbeeld aan het pak, de trenchcoat, het overhemd, de dress of het leren jack.

 

 

 

 

 

 

 

Trend 5 

Platte schoenen. Je hakken kunnen worden ingeruild voor platte schoenen. Zowel sandaaltjes (zakelijk alleen niet handig) als laarzen zonder hak is de trend.

 

 

 

 

 

 

 

Trend 6

Accent op de mouwen, split sleeves. Een split hebben we al gezien in de rok en ook shirts en blouses met split zijn het afgelopen jaar voorbij gekomen. Dit jaar leggen we ook het accent op de armen. De zogeheten split sleeves worden een echte modetrend en prima om zakelijk te dragen.

 

 

 

 

 

 

Trend 7  

Een heel klein tasje. En dan echt zo klein dat je smartphone er niet eens in past. Dan is -ie helemaal goed.

 

 

 

 

 

 

 

Gespot voor jou extra trends voor zakelijk succes!

 

Trend 8 

De witte blouse. Van een tamelijk eenvoudige snit met een bijzondere sluiting of afwerking tot over-the-top borduursels en details. Laat je inspireren door het prachtig label Anne Fontaine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trend 9 

bron: Carla van den Puttelaar, hoofdredacteur vakblad Kleur & Stijl

Broeken in prachtige accentkleur of met subtiele prints of stripings aan de zijkant die vallen op enkelhoogte! Prachtig met een laarsje of een mooie pump eronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trend 10

Nieuwe dessins met patchwork. Dit wordt mixen en matchen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Boost je collectie, boost je business en kom nog veel meer inspiratie opdoen!

 

Zoals je wellicht weet organiseer ik 11 mei a.s. het business event Succes Trek Je Aan voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en CEO’s die willen groeien met hun bedrijf. Vrouwen die impact willen hebben, serieus genomen willen worden en de regie (weer) willen hebben over hun bedrijf door hun leiderschap te tonen.

Wat leer je tijdens het event?

  • 7 stappen hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie zodat je kunt werken onder je eigen voorwaarden met klanten waar je het allerliefst mee werkt.
  • 5 mindsets die je een high-end ondernemer maken.
  • Power pitchen, hoe bouw je een pitch op en hoe presenteer je hem krachtig.
  • De kracht van je STEM! Want wat je zegt is belangrijk maar hoe je het zegt nog veel belangrijker!

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan direct aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tot en met 11 april  a.s. is je investering slechts € 197 excl. btw.  Wil je een nog aantrekkelijker aanbod? Kom dan met z’n tweeën! Je investering in het 2e ticket is dan € 97 euro excl. btw!

 

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

 

Ik zou het fantastisch vinden als je erbij bent!

Heb je vragen over het event? Neem dan contact op met mij via info@succestrekjeaan.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *