Waarom Koningin Máxima een enorme inspiratiebron voor mij is

Vanaf het allereerste moment dat Máxima werd voorgesteld door Willem-Alexander vond ik haar al fantastisch. Wat een aanwinst voor ons koninklijkhuis en wat een powervrouw met een prachtig charisma. In no time maakte ze de taal eigen, verdiepte ze zich in de geschiedenis van Nederland en maakte ze zich allerlei dingen eigen die bij haar toekomstige functie hoorden. Diep respect en bewondering heb ik voor haar temeer omdat ze haar eigen manieren heeft vanuit haar unieke karakter en daarmee haar podium pakt. Ze zet regelmatig een statement neer en trekt zich regelmatig niets aan van het protocol. Geloven in jezelf en staan voor wat je waard bent. Ik vind het geweldig!

Een enorme inspiratiebron is ze daarom voor mij. En niet alleen omdat ze zo’n prachtige glamourachtige uitstraling heeft en haar kleding altijd op en top is.

Ze is zo’n mooi rolmodel voor al die werkende vrouwen met ambitie. Vrouwen die verder willen groeien in hun loopbaan of met hun bedrijf en die ook allemaal een druk leven leiden. Vrouwen die iets voor de wereld willen betekenen, die het verschil willen maken.

Vrouwen over de hele wereld geeft ze een kans om geld te verdienen via microkredieten.

 

Zo zorgt kledingontwerpster, Cathy uit Malawi met behulp van een microkrediet ervoor dat schooluniformen breder toegankelijke worden voor meisjes in Malawi. Zonder uniform mag je niet naar school. Met behulp van een microkrediet kan ze haar atelier verder uitbreiden en professionaliseren. Zo bouwt Cathy niet alleen aan haar eigen toekomst maar ook aan de toekomst van veel meisjes in Malawi.

Heb jij ook inspirerende rolmodellen die je bewondert? Deel ze hieronder. Ik lees het graag.

Het geloven en vertrouwen hebben in jezelf is het allerbelangrijkste om succesvol te zijn als ondernemer of professional. En als je er dan ook voor gaat staan en het uitdraagt trek je het succes naar je toe. Daar ben ik van overtuigd.

Soms ben ik me er zelf helemaal niet zo van bewust dat ik andere ondernemers zo inspireer en motiveer. Ik presenteerde tijdens een netwerkbijeenkomst en degene die de bijeenkomst organiseerde zei later, Astrid ze hingen aan je lippen, ze zijn zo geinspireerd door je verhaal en zijn zo bewust geworden van hun uiterlijke presentatie.

Geloven in mezelf en in datgene waarmee ik het verschil wil maken voor ondernemers is wat ik afgelopen jaren steeds meer ben gaan doen. Helemaal op mijn manier, authentiek, vanuit mijn unieke karakter met al mijn ervaringen en in mijn eigen stijl. En dat laat ik graag zien in iedere presentatie.

Nu hoeft Máxima zich geen zorgen te maken over haar outfits, voor de meeste vrouwelijke ondernemers onder ons geldt dat we vaak niet door topontwerpers gekleed worden.

Daarom is het zo ontzettend belangrijk om te weten wat bij jou past en het beste staat en waarin jij je professionaliteit laat zien, zodat klanten jouw als eerste opmerken en niet meer om je heen kunnen.

Hoe zou het voor je zijn als je weet wat bij je past en leert hoe je een high-end ondernemer wordt met een high-end uiterlijke presentatie. Dat je zo heel gericht je collectie aanvult met nieuwe items, zodat je een business proof collectie opbouwt en je moeiteloos iedere dag succes aantrekt. Natuurlijk in outfits waarin jij je supermooi en krachtig voelt. Helemaal passend bij jou EN waarin je jezelf als high-end ondernemer presenteert, je deskundigheid en leiderschap laat zien EN waarmee je aansluit bij je doel en de gelegenheid.

Zoals je weet organiseer ik 11 mei a.s. het business event Succes Trek Je Aan voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en professionals die willen groeien met hun bedrijf. Vrouwen die impact willen hebben, serieus genomen willen worden en de regie (weer) willen hebben over hun bedrijf door hun leiderschap te tonen.

Ik deel met jou dé 7 Gouden Regels voor succesvol ondernemerschap en een briljante presentatie.

Ben je geïnteresseerd? Klik hier en meld je direct aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Tot en met 8 mei a.s. kun je je nog inschrijven en is je investering € 297 excl. btw. Kom je met z’n tweeën dan is het 2e ticket € 97 excl. btw.

 

Lees meer over het business event en meld je aan

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *