Lente Event - Krachtige keuzes maken

Krachtige keuzes maken volledig vanuit jezelf

Het eerste ‘Business by Design’ event

Wat een feestje was het afgelopen dinsdag! Het eerste ‘Business by Design’ event.

Het gaf mij zo’n voldoening en plezier om dit Lente-Event te organiseren en beleven. Ik weet dan, dat ik keuzes heb gemaakt, die bij mij passen. Ze zijn gemaakt vanuit mijn Human Design Autoriteit. Zo ontstaan er in mijn business waanzinnige diensten, waar ik heel blij van word.

Lieve en mooie reacties gekregen, ik deel ze hieronder even:

 

Lente Event - Krachtige keuzes maken

Krachtige keuzes maken tijdens het Lente-Event

Er waren 14 prachtige en krachtige vrouwen, die zo op AAN gingen tijdens mijn gloednieuwe event. Vrouwen, die voelen dat er zoveel meer potentie in ze zit, maar het nog niet optimaal benutten. Krachtige keuzes maken vraagt durf en lef en is best eng! Wat zullen anderen wel niet denken? Wie zit er nu op mij te wachten? Kan ik het wel? Daarachter schuilt vaak onzekerheid, bescheidenheid of perfectionisme met daaronder faalangst.

Deze vrouwen staan open voor hun intuïtie en willen graag meer leven vanuit hun eigen unieke Human Design profiel. Door dit toe te passen in hun eigen bedrijf of baan, ervaren ze steeds minder weerstand. Alles gaat moeitelozer, blijer en ze ervaren innerlijke rust.

Je mindset ombuigen en in je kracht komen

Tijdens de voorbereiding had ik af en toe zo’n momentje dat ik ‘uit mijn kracht ging’. Ik vond het spannend, want Human Design is complexe materie. Door deze gedachten haalde ik mezelf van mijn krachtpad af. Ik twijfelde of ik wel voldoende kennis kon geven. Is het niet te weinig? Heb ik straks wel antwoord op alle vragen? Met mijn ongedefinieerde hoofdcentrum kan ik mezelf helemaal gek maken! Omdat ik me er bewust van ben en weet hoe ik snel weer in mijn kracht kom, is het gelukkig geen issue meer voor me. Het vraagt wel om alertheid.

Ik kom weer in mijn kracht, door mijn mindset om te buigen. Ik hoef geen antwoord te hebben op alle vragen. Ik voel dan direct meer ontspanning in mijn lichaam en de energie gaat weer stromen.

Jezelf toestemming geven jezelf te mogen zijn. Het is zo’n verademing.

Hieronder nog een paar reacties…

‘Met m’n ‘milt autoriteit’ heb ik nu nog meer bevestiging gekregen om te vertrouwen op mijn pure intuïtie, die er eigenlijk nooit naast zit. Zeker als het gaat om m’n business, waarbij m’n omgeving vaak zegt, doe dat nu niet, terwijl ik gewoon WEET in het moment of iets goed voor mij is. Heel lang luisterde ik naar mijn omgeving, in plaats van naar mezelf. Ik negeerde dus mijn eigen milt autoriteit en volgde braaf het goedbedoelde advies van m’n omgeving. Vanaf nu weet ik beter en neem ik zelf mijn eigen krachtige keuzes.’

‘Met m’n 6-profiellijn, het rolmodel, weet ik nu dat mijn levenspad 3 verschillende fases doorloopt, waarbij ik vanaf ongeveer m’n 50ste een rolmodel voor anderen ben. Ik heb in het verleden vaak getwijfeld aan mezelf, omdat ik zoveel geëxperimenteerd heb, dat ik dacht dat dat niet normaal was. Nu weet ik met m’n 6 lijn dat dat tot je 30ste heel normaal is’.

‘Complimenten Astrid, dat je zo duidelijk ons mee hebt genomen in de zeer complexe materie van Human Design. Ik heb weer genoeg om mee te gaan experimenteren en om op te sudderen’.

Keuzes maken op jouw manier

Verlang je steeds meer naar het maken van keuzes op jouw manier? Merk je dat je regelmatig frustratie, bitterheid, onrust of irritatie ervaart in je werk of bedrijf? Grote kans dat je jezelf hebt verlaten en keuzes maakt die niet goed zijn voor jou.

Zoals je weet, is het de hele maand mei Feestmaand en daar kun jij de vruchten van plukken!

Omdat ik weet hoe ontzettend lastig het is om veranderingen aan te brengen in je doen en laten, in je manier van bedrijf leiden, in de manier van jezelf laten zien, heb ik een waanzinnig aanbod gemaakt van het coachingsprogramma ‘In the Lead’.

In de maand mei bied ik je het jaartraject ‘In the Lead’ aan met een waanzinnige korting.

Én je krijgt er een uitgebreide HD-reading bij cadeau. Het begin van alleen nog maar keuzes maken vanuit je eigen autoriteit.
Én je ontvang je ook nog een ticket voor het eerstvolgende event.
Boek hier jouw gratis verkennende gesprek.

Op jouw stijlvolle groei in business,

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *