Anne Quaars volgt Vipdag bij Astrid Mast

Waarom Anne bijna AL HAAR KLEREN weggaf.

Een jaar later.

Anne vertelt.

Mijn zwarte leren jurk zou ik nu niet meer aantrekken tijdens coaching van mijn klanten. Ik weet nu dat ik dan veel te pittig gekleed ben voor mijn klanten in deze setting.

Grote prints kies ik niet meer terwijl ze heel erg in zijn. Ik weet nu dat ik daar een veel te klein postuur voor heb. De print loopt met mij weg in plaats van dat de print mij ondersteunt en mijn kwaliteiten uitdraagt.

Een ronde hals draag ik niet meer. Die past helemaal niet bij mijn gezichtscontour. Ik begrijp nu ook waarom ik die prachtige jurken met ronde hals bijna nooit droeg. Het matchte niet!

De kleur zwart vind ik nog steeds prachtig maar… Ik heb gezien dat die kleur mij veel te hard en bleek maakt in mijn gezicht. Daarom is donkerblauw voor mij het nieuwe zwart geworden.

Ik combineer nu veel meer verschillende stoffen met elkaar. Bijvoorbeeld leer met een zachtere stof erbij zodat ik zowel mijn mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten vertaal in outfits. Zo ben ik totally zichtbaar in plaats van dat ik doorschiet naar te mannelijk of te vrouwelijk gekleed zijn.

Ik shop niet meer in het wilde westen. Ik weet precies welke merken mijn stijl vertegenwoordigen. En daarnaast weet ik precies waar een TOPitem aan ‘moet’ voldoen. Zo shop ik supersnel, zowel online als offline in winkels. Geen stress meer omdat het veel tijd bespaart. Zo heerlijk!

 

Ik dacht altijd dat ik het wel wist

Terugkijkend op de VIPdag kan ik nu zeggen dat ik niet wist wat ik allemaal niet wist over mijn eigen presentatie. Ik dacht altijd dat ik het wel wist.

Nu weet ik wat er allemaal voor een kennis nodig is om tot het volgende resultaat te komen.

Ik heb geen miskopen meer. Mijn garderobe is gevuld met een geweldige collectie aan toppers waar ik succes mee aantrek. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen over mijn uitstraling. Ik weet wie ik ben en hoe ik dat wil uitdragen. Mijn bedrijfspositionering is nog helderder geworden want ik weet waar ik voor sta met mijn bedrijf. Ik twijfel niet meer over nieuwe aankopen. Ik investeer alleen in TOPitems. Dat heeft me het afgelopen jaar veel geld bespaard.

Ik weet nu dus wat ik allemaal toen niet wist.

 

Alle mooie miskopen weggeven

Onlangs maakte Anne schoon schip in haar kledingkast. En gaf ze al die mooie ‘miskopen’ weg.  Miskopen waarvan ze nu wist waarom ze die niet droeg. Ze maakte er andere vrouwen heel blij mee.

(We namen er ook een FBlive over op tijdens een heerlijke avond eten, gezelligheid en sparren over onze business)

Zou je net zoals Anne next level willen? Dat kan.

In de maand oktober heb ik verschillende data gepland staan voor deze exclusieve en individuele VIPdag. Een dag intensief werken aan je performance zodat je, zelfs na een jaar, nog iedere dag er plezier van hebt.

Bel of mail me op info@succestrekjeaan.nl of 06-13708867. En meer informatie vind je op https://succestrekjeaan.nl/vipdag-beter-kleden-meer-verdienen/

En om je nog beter te helpen heb ik een geweldige bonus voor je! Zolang de voorraad strekt.

Je ontvangt namelijk bij de VIPdag als bonus een GRATIS ticket t.w.v. 497 euro voor het geweldige fashion & business event ‘Jouw Next Level’ op 15 november a.s. in samenwerking met niemand minder dan Mart Visser!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *