Dit zijn de verrassende uitkomsten van mijn onderzoek

Blij verrast was ik over de uitkomst van mijn onderzoek ‘Draagt kleding bij aan je zakelijke succes’. Maar liefst 95% van de ondervraagden antwoordde onlangs JA, kleding draagt bij aan je zakelijke succes. Een verrassend hoge score op deze vraag omdat ik toch vaak de volgende 2 antwoorden terug krijg. ‘Het gaat toch om de inhoud’ en ‘ze nemen me maar zoals ik ben’. Kleding moet vooral praktisch zijn en lekker zitten.

 

Kleding staat op de 2e plek van belangrijkste investeringen!

Op de vraag welke investeringen in je bedrijf vind je het belangrijkst, staat op no. 1 de website. Strak gevolgd door kleding op de 2e plek. Ook hier weer een verrassend hoge score als het gaat om je persoonlijke presentatie. Ik omarm deze uitkomst volledig omdat ik van mening ben dat een professionele presentatie, waarin je helemaal jezelf bent én die je fantastisch staat, van essentieel belang is om succesvol te ondernemen. Op de 3e plaats staat investeren in social media.

De twijfel over kleding is groot. Meer dan de helft van de respondenten zet namelijk vraagtekens bij hun outfits. En dat snap ik. Jezelf kleden lijkt zo gemakkelijk maar dat is het helemaal niet. Ook al weet je soms al wat je kleuren en je stijl zijn. Jezelf professioneel kleden gaat veel verder dan dat. En dat vraagt om investeren in kennis zodat je inzicht krijgt in hoe het voor jou werkt. En zo reken je af met al die twijfels en onzekerheden.

 

Shopping feiten

68% koopt 1x per jaar kleding om vooral de (zakelijke) garderobe aan te vullen. Heel verklaarbaar. De meeste ondernemers zijn hardwerkende vrouwen die weinig tijd spenderen aan het kopen van nieuwe kleding. Daarnaast koopt 17% kleding omdat ze het gewoon leuk vindt, up to date wil blijven of uitgekeken is op bestaande items.

56% geeft jaarlijks tussen de 1000 en 3000 euro uit aan het kopen van kleding.

87% geeft aan per jaar gemiddeld 500 euro aan miskopen te besteden. Een flink bedrag.  Dat zou je kunnen besparen als je meer kennis hebt van wat je geweldig staat. Maar ook wanneer je weet wat bij je past als expert en waarin je helemaal jezelf bent. Wat ik vaak terug hoor van vrouwelijke ondernemers die regelmatig miskopen doen is dat ze geen idee hebben wat nu echt hun unieke stijl is. Ze volgen vooral de mode en kopen die in plaats van dat ze hun eigen stijl creëren en die verder uitbouwen met mode-items. Omdat ze de mode volgen gaan ze vaak op in de massa. Ze onderscheiden zich niet en zijn niet zichtbaar voor hun potentiële klanten.

 

Kleding heeft constant invloed op jou

Kleding voel je op je huid en dat heeft constant invloed op jou, lees: op je functioneren! Daarom is het van cruciaal belang jezelf prettig en krachtig te voelen in je outfits. Reden temeer om te onderzoeken welke stijl bij jou past. Hoe mooi is het om te investeren in TOP items waarmee je ook nog eens veel langer doet en waarmee je jezelf professioneel presenteert. Zo lever je ook een bijdrage aan duurzaamheid.

Een mooi onderzoek dus met verrassende uitkomsten. Iedereen die meedeed met het onderzoek ontving als dank  het
3-stappenplan Jouw next level voor zakelijk succes. Een prachtige start om veel bewuster te worden van wat je uitdraagt en hoe anderen jou zien. Velen volgden het stappenplan en hebben hun garderobe flink opgeschoond. Zij hebben meer inzicht gekregen in wat ze daadwerkelijk verder willen uitdragen.

 

Gratis online training

Als vervolg op het stappenplan organiseer ik binnenkort de gratis online training
Jouw uitstraling als expert!’ Hoe je SUCCES aantrekt en zo doorgroeit met je bedrijf naar het volgende level.

Want wist je trouwens dat je iedere dag kans hebt om succes aan te trekken? Letterlijk en figuurlijk. De vraag alleen is of je dat wilt en durft? Deze online training is vooral geschikt voor die topondernemers die écht naar het volgende level willen groeien met hun business.

Meld je hier direct aan.

Tijdens de training deel ik ook mijn TOP 10 van interessante labels met jou waarmee je succes aantrekt.

En… voor degene die nog meer kennis willen over hun uitstraling als expert omdat ze zich écht willen onderscheiden van de rest heb ik een geweldig voorstel. Ik doe je namelijk een heel mooi aanbod voor mijn online programma Direct Impact met Krachtige Outfits met een geweldige bonus! Wat die bonus is verklap ik nog niet.

In het online programma ontdek en creëer je je unieke stijl, helemaal passend bij jou. Én ik neem je mee in het verdiepen van je kennis als het gaat om het vertalen van jouw unieke kwaliteiten in je kleding. Ieder moment communiceer je met je kleding. Klopt dat beeld met waar je écht voor staat, wie je bent en wat je wilt uitdragen met je bedrijf.

En zo bouw je met dit unieke online programma verder aan jouw next level in je uiterlijke presentatie en word je bewust bekwaam in jezelf professioneel presenteren.

Geef je nu op voor de gratis online training!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *