fashion & business event

Dit vertellen de prints van je kleding over jou.

Hou jij van prints?

Zelf ben ik dol op prints. Ik kan dit seizoen m’n lol op! Van top tot teen als ik zou willen.
Maar niet alle prints passen bij me.
En sommige prints zijn niet zakelijk genoeg. De kunst is dus om met een print je outfit zo te stylen dat de uitstraling precies past bij jouw persoonlijkheid.

Ben je niet van de prints, past het niet bij jou? Geen enkel probleem, doe vooral wat goed voelt! Maar hou je er wel van, dan heb je dit najaar enorm veel keus!

En alles mag dit najaar. Zelfs verschillende prints in één outfit.
Onder één voorwaarde… Het moet echt bij je passen. Én helemaal aansluiten bij wat je wilt uitdragen met je bedrijf!

Want met iedere print draag je iets anders uit.
Maar wat dan precies denk je nu?

Ik vertel het je in mijn vlog.

 

Wat prints vertellen over jou

Dit vertellen de prints in het kort over jou.

Hou je van stippen? Dan ben je vaak makkelijk in de omgang, hartelijk, warm, zorgzaam en gevoelig.

Ben je van de strepen? Dan passen de eigenschappen recht door zee, gedreven, vastberaden, intellectueel en doorzettingsvermogen goed bij jou.

Kies je voor kant? Daarmee geef je een vrouwelijke en romantische indruk. Je bent van de zachte benadering en hebt oog voor detail.

Ga je voor een dierenprint? Dan vind je het niet erg opgemerkt te worden. Je bent duidelijk zichtbaar, uniek, uitbundig en opvallend en kan een betoverende indruk achterlaten. 

Liever een paisley patroon? Dan kies je voor een traditionelere en conservatievere indruk. Soms met een beetje drama. Dit dessin staat voor elegant en volwassenheid. 

Word je blij van ruitjes? Dan ben je waarschijnlijk een stabiel en betrouwbaar persoon en realistisch. Je houdt van praktisch en van resoluut. 

Of toch een gebloemd dessin? Daarmee kom je wat dromerig en romantisch over. Je bent vriendelijk, zorgzaam, optimistisch en gaat vrolijk door het leven.

 

 

Waar je op moet letten bij het kiezen van prints

Belangrijk bij het kiezen van kledingitems met prints is het volgende:

  1. Hoe groter het oppervlak is met de bewuste print hoe meer je dus die eigenschappen uitdraagt.
  2. Stel jezelf steeds de vraag of de print past bij de uitstraling die je wenst als ondernemer en die past bij je bedrijf.

Ik ben zo benieuwd welke print jij kiest dit najaar. En hoe je de print zakelijk gezien combineert. Wil je het met me delen? Zou ik supertof vinden.

Oh ja, nog even dit.

De Power of Prints is de dresscode tijdens het fashion & business event ‘Jouw Next Level’.

Ik kijk er zo naar uit!

Tijdens het event staan we uitgebreid stil bij prints, ook in sjaals. Je krijgt halslijnadvies en leert zo direct welke print het beste bij je past. En weet dat je een prachtige Mart Visser sjaal ontvangt die je meteen leert te stylen.

Heb je nog geen ticket en wil je veel meer wil leren over hoe jij jezelf en je bedrijf naar het volgende level tilt, met of zonder prints;)? Meld je dan snel aan. Er zijn nog tickets voor 15 november a.s. De 16e november is uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *