Afgelopen week coachte ik een van mijn klanten uit het programma Beter Kleden Meer Verdienen. Zij onderzoekt waar ze over een aantal jaren wil staan.

Ze heeft een leuke baan en leuke collega’s  maar vraagt zich af of dit het nu is.

Ze is ambitieus en neemt vaak het initiatief, heeft geweldige creatieve ideeën en wil altijd weer met nieuwe dingen starten.

Omdat ze zoveel mooie kwaliteiten bezit die heel goed passen bij een succesvolle ondernemer zijn, vroeg ik haar of ze daar weleens over na had gedacht.

En toen zei ze … Omdat ze zelf meer introvert is dacht ze dat ze daarom nooit een ondernemer kon worden. Een mindset waardoor vrouwen zich beperken in mogelijkheden.

intro

Ik kom het vaak tegen, introverte ambitieuze vrouwen die hele goede ondernemers zijn! Een van de voorwaarde is dat je vooral op je eigen wijze manier onderneemt en jezelf presenteert zodat het voor jou ook leuk is.

De valkuil van introverte vrouwen is vaak dat ze te weinig van zich laten horen of zien. Ze vinden het vaak lastig zichzelf op de voorgrond te zetten en blijven liever uit beeld. En dat is als je verder wilt groeien in je loopbaan of als ondernemer echt noodzakelijk, om zichtbaar te zijn. 

Super trots ben ik daarom ook op haar, ze is een van mijn ideale klanten. Ze pakt alles met beide handen aan in het programma. Oefent om meer naar de voorgrond te gaan en ontdekt dat ze dat prima kan en het ook nog leuk vindt.

Inmiddels heeft ze helemaal in beeld hoe ze zich wil presenteren en welke stijl daarbij het beste past waarin ze zich prettig voelt. Dat is voor haar een voorwaarde en dat geeft haar ontzettend veel rust en zelfvertrouwen. 

Het online programma ‘Direct Impact met Krachtige Outfits’ heeft haar heel snel inzicht gegeven en geleerd hoe ze zich nog beter kan profileren, zakelijker en meer naar de voorgrond als introvert. Ze weet wat ze wil uitdragen en hoe ze haar kwaliteiten in haar kleding laat zien.

Ze is afgelopen weken enorm gegroeid, heeft plezier in alles en straalt dat uit en zo beweegt  ze steeds meer naar voren toe, helemaal op haar manier en op haar tijd. Hoe mooi is dat!

Herken je jezelf hierin?

En zou je heel graag ook een stap willen zetten in meer  zichtbaar zijn op jouw manier? Klik dan hier  en meld je direct aan. Tot en met 10 januari 2016 geldt een prachtig aanbod!

Ben je ook benieuwd waar jij over een paar jaar staat? Dan heb ik hieronder nog een tip voor je.

Stel een lijst samen met voors en tegens:

  • ondernemer blijven of worden
  • bij het bedrijf blijven waar je nu zit
  • naar een ander bedrijf overstappen
  • in een branche blijven of veranderen

Zo krijg je duidelijker wat voor jou belangrijk is.

Heb je vragen over het onlineprogramma? Schroom niet om direct te bellen naar 06-13708867 of mail naar info@colourme.nl 

             

Deel gerust met je netwerk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *