Ik mag er zijn en gezien worden!

 

Yvonne Kampman

 

Voordat ik startte met het programma was ik niet echt bewust met mijn kleding bezig. Ik lette wel op mijn uiterlijk en dacht altijd kleding te kopen die bij mij past.

Het programma heb ik naast zeer leerzaam en inspirerend ook als erg verrassend ervaren. Verrassend in de vorm van dat niet alleen kleur, maar ook het materiaal, lengte en pasvorm van kledingstukken heel veel met je doen. De shopdag met aansluitend de kapper en fotoshoot was top!

Ik vond het leuk om de verschillen van medecursisten te zien en verrassend ook hoe je een ander in hele korte tijd ziet groeien.

Het programma heeft me inzicht in mezelf opgeleverd. Ik mag er zijn. Je bent mooi zoals je bent, maar je mag het ook benadrukken door mooie kledingstukken.

Durf gezien te worden. Al vind ik dat ook nog moeilijk.

Ben er nu meer mee bezig, maar moet nog leren om de mooie kleding dagelijks en naar mijn werk aan te trekken. Ik doe regelmatig lipstick op en krijg hier veel complimenten over. Twijfel was er niet over wat je mij zou kunnen bieden. Ik volg je al langer en zie wat kleding en kleur met je doen. De drempel voor mij was het bedrag. Het is een hele investering maar ben blij dat ik het gedaan heb omdat ik nu zie dat het veel verder gaat dan alleen het 4 maandenprogramma. Kledingstukken waar je twijfels over hebt en die al veel te lang ongedragen in de kast hangen ook weg durven te doen, met dank aan jou. 🙂  ‘n Groot cadeau voor mezelf.

Ik raad het anderen aan, omdat ik het ieder mens gun om zichtbaarder en nog mooier en stralender te worden. Jij bent de punt op de i. Dank voor alles Astrid.

Yvonne Kampman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *