Ik weet nu zakelijke outfits te vinden die goed aansluiten bij mijn stijl.

 

Dankzij Astrid weet ik nu veel eenvoudiger zakelijke outfits te vinden die goed aansluiten bij mijn stijl. Ze heeft me inzicht gegeven in kleuren en hoe ik met behulp van een soort kompas voortaan zelf kan bepalen wat voor soort kleding het meest geschikt is voor welk moment. Daarnaast was het erg fijn om met haar op zoek te gaan naar kleding. We hebben op een hele prettige manier kleding uitgezocht, vooral omdat ze heel goed doorhad waar ik naar op zoek was en daar ook echt in meedacht.

Een dag later.

Vandaag had ik m’n nieuwe topje aangehouden en ging naar een flexkantoor waar ik regelmatig kom. Ik merkte dat ik me veel beter voelde dan anders. Ook leek het zelfs wel of anderen me ook anders benaderden, veel toegankelijker. Misschien beeld ik het me in, maar misschien ook niet. Ik ben benieuwd of ik de komende periode meer veranderingen zie ik hoe mensen mij benaderen.

Vlak na de VIP-dag heb ik twee keer kort gewinkeld en het gaat echt een stuk eenvoudiger. Heel fijn om veel rekken met pastelkleuren voorbij te lopen. Nog fijner om nu goed te weten wat bij me past en daar gerichter naar op zoek te gaan.

Samira Salman
Social and More

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *