Vaak twijfels over combinaties en veel te veel kleding in de kast!


Ik voelde me niet helemaal onzeker over mijn kledij. Heb daar wel voeling en kijk op, zal te maken hebben met mijn job als interieurarchitecte.

Wel heb ik vaak twijfels over combinaties en ik heb veel te veel kledij in de kast waarvan ik dacht ‘oh, dat doe ik nog wel eens aan’. Wel apart dat grijs wel mijn kleur is. Mijn moeder droeg het graag en sprak altijd over ik wil wel nog eens een grijze … . Ik vind/vond grijs nonachtig.

Na het 3-maandenprogramma heb ik een veel duidelijker beeld vooral over de kleuren die bij me passen en de vormen. Meer vertrouwen in mezelf, wat op alle vlak aan het groeien is.

Minder twijfel ’s morgens en eerder al de avond ervoor overleggen wat ik ga aandoen voor de dag erop.

Ik merk dat bij gewone dagen ik de neiging heb minder te letten op mijn kledij, wat soms niet zo prettig aanvoelt. Hierdoor trek ik de conclusie dat ik het echt wel voor mezelf wil doen, voor m’n goed gevoel ook al zie ik geen klanten/heb ik geen specifieke afspraken. Ondertussen vind ik dat mijn kast weer om de één of andere reden te vol hangt.

Veel spullen die ik niet draag of nog niet weet te combineren.

Ik ben zeer tevreden, Astrid. Zou wel graag nog eens met jou mijn kast op orde zetten en nog andere combinaties maken en nog spullen weggooien. Heb nog een aantal zwarte stukken die ik moeilijk kan wegdoen alhoewel ik zwart echt mijd. Het is zo hard op me. Zie dat ook bij andere mensen.

Tiene Laurent
Into-one-style

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *