De VIP-dag ‘Succes Trek je Aan’ dat is eigenlijk drie keer plezier.

 

 

Petra van Beek

 

 

Vooraf aan de dag; nadenken wat wil ik, niet alleen in kleding maar ook wat wil ik uitstralen. Dus vooraf telefonische voorbereiding met Astrid. Al pratend tot de ontdekking komen waar in de VIP-dag tijdens het shoppen het accent op moet komen te liggen. In de weken voorafgaand regelmatig nadenken over het gesprek met Astrid en daardoor ook weer een extra stimulans om na te denken bij wat ik dagelijks aan trek.

Dan de Vip-dag zelf. Starten bij Astrid, gelijk de diepte in. Waar liggen mijn sterke punten en hebben die nog extra aandacht nodig in de kleding? Maar vooral waar wil ik me in ontwikkelen en hoe geef ik daar in mijn presentatie uiting aan. Soms best even confronterend, maar altijd ook zeer inspirerend door de manier waar Astrid me naar mezelf laat kijken. En dan op pad, lekker shoppen, op zoek naar items die aansluiten bij de uitstraling die ik wil. Super gezellig, met een heerlijke lunch tussendoor en afsluiten met een drankje. En gedurende de dag lekker kletsen, maar ook de diepte in met onze gesprekken. Wat kom ik blij thuis! Niet alleen door de topitems die we geshopt hebben maar vooral door de inspirerende  gesprekken.

Thuis lekker kijken hoe de nieuwe items passen bij wat ik al heb. Daardoor zoveel energie dat ik mijn kledingkast lekker uitmest en als bonus een mooi paar schoenen vind die passen bij mijn nieuw geshopte items. De volgende dag complimenten op mijn nieuwe outfit; wat zie je er stralend uit! Heerlijk, dat motiveert extra om goed na te denken over wat ik aantrek en wat ik uit wil stralen. De weken na de VIP-dag blijft ik nadenken over mijn outfits, niet alleen wat trek ik aan, maar vooral wat wil ik uitstralen en blijf ik mijn binnenkant kritisch onder de loep nemen. Door de verschillende sessies die ik bij Astrid gevolgd heb ben ik me steeds meer bewust van wat ik kan uitstralen met mijn kleding. Het is leuk om te merken dat als ik goed nadenk wat ik wil uitstralen merk dat dit gevolgen heeft. Daar waar ik eerst meer op de achtergrond aanwezig was heb ik geleerd dat ik er mag zijn en dat je mij ook mag zien. Daardoor word ik gehoord en gezien en komen er mooie uitdagingen in mijn werk op mijn pad.

Afgelopen week moest ik in het kader van een opleiding een korte presentatie geven over een onderwerp wat mij niet helemaal eigen is. Dat geeft een ongemakkelijk gevoel. Door vooraf goed na te denken over wat ik aantrok en wat ik uit wilde stralen stond ik stevig in mijn schoenen voor de groep, wie deed me wat! Hoe mooi is het om dan achteraf uit de groep terug te horen dat ze me een enorme rust en zelfverzekerdheid vonden uitstralen terwijl ik het verhaal aan het vertellen was. Door de juiste kleding leer ik iedere keer een stapje vooruit te doen en de confrontatie met voor mij ongemakkelijk voelende situaties toch aan te gaan.

Daardoor groei ik. Het is leuk te ontdekken wat in verschillende situaties de juiste kleding voor mij is en dat ik daarmee kan spelen. Door het e-zine van Astrid, de regelmatige videoblogs en deelname aan de door Astrid gestarte Dress to Impress club blijf ik iedere keer aangespoord worden om naar mezelf te blijven kijken. Zowel uiterlijk als naar de binnenkant. De sessies met Astrid inspireren mij enorm om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik vind Astrid een Topper!

Petra van Beek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *