Monic Bleijenberg

“Mijn capaciteiten waren onvoldoende zichtbaar voor anderen en ik wilde daar graag verandering in brengen”

“Mijn capaciteiten waren onvoldoende zichtbaar voor anderen en ik wilde daar graag verandering in brengen. Via Facebook zag ik het programma van Succes Trek Je Aan voorbij komen. Dat kwam voor mij op het juiste moment, want ik liep al met het idee rond om een eigen bedrijf te starten’.

Na een gesprek met Astrid ben ik vol vertrouwen het programma gestart. Alles viel samen. Door het programma kan ik de basis van mijn bedrijf goed vorm geven. Ik ontvang veel positieve reacties over mijn uiterlijke presentatie. Dat geeft mij veel zelfvertrouwen, stabiliteit en zorgt voor een positief gevoel. Mijn mindset heeft een complete metamorfose ondergaan want ik heb een nieuwe garderobe in mijn kast hangen. De samenwerking met Astrid heb ik als heel fijn ervaren. Zij is een authentiek persoon en vertelt over haar eigen ervaringen en ontwikkelingen. Dat geeft mij als ondernemer veel vertrouwen”

Monic Bleijenberg – www.snitennaald.com

 

Denk je nu, dit wil ik ook dan kan dat!

Geef je hieronder op voor een gratis en geheel vrijblijvend inspiratiegesprek met mij. Dan bekijken we samen waar jij nu staat met je bedrijf en welke stap voor jou nodig is om tot een doorbraak te komen. 

 

Ja, ik wil graag het intakegesprek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *