Het levert zoveel duidelijkheid op met wat je als ondernemer wilt neerzetten.

Het bedrijf van Lonneke Vodegel,  Spirit Inspired Business, groeit enorm en ze wil heel graag leren hoe ze zich het beste zo professioneel kan kleden, zodat het beeld klopt met wie ze is en waar ze voor staat en wat ze wil overbrengen met haar bedrijf.

Ze heeft een beperkte collectie. Ze droeg vooral zwart en donkerblauw en merkte dat ze altijd dezelfde kleren aandeed omdat ze niet goed wist wat echt bij haar paste. Tijdens haar eigen opleidingsdagen en VIPdagen greep ze steeds terug op 2 dezelfde outfits. Dat moest dus anders.

Na het volgen van de VIPdag Succes Trek Je Aan vertelt ze:

“Ik heb een uitgebreidere garderobe met de juiste kleding in de juiste kleuren die ik goed kan combineren.

Ik heb duidelijkheid over kleuren, contrast en wat ik precies wanneer kan aandoen waardoor ik uitstraal waar ik als ondernemer voor sta. Door de duidelijkheid kan ik makkelijk zelf nieuwe kleding kopen. Ik was de dag erna zelf wezen shoppen. En ik merkte dat ik heel goed wist wat ik nu kon kopen; qua merk, kleur en stof. Shoppen werd ineens leuk omdat ik nu weet wat voor soort kleding ik nu kan kopen. Ik heb geen twijfels of onzekerheid meer of m’n outfit wel ‘klopt.

Vantevoren had ik wel twijfels of deze dag mij echt iets zou opleveren qua opliften van mijn bedrijf. Het ging verder dan ik dacht want tijdens de colorcoaching, stijlanalyse en het samenstellen van het ondernemerskompas werd ook duidelijk welke kleuren ik voor mijn branding wilde gebruiken. Ineens zag ik waar ik naar toe wilde met m’n branding qua kleuren en sfeer.

Inmiddels heb ik wat video’s opgenomen en het zag er zo mooi, professioneel en warm uit! Ik zie nu dat de nieuwe kleuren en stijl echt uitstralen  wat ik wil overbrengen met mijn bedrijf. Dit gaat mij zeker meer klanten opleveren.

Wat ook heel duidelijk voor me is geworden is dat ik ondanks mijn figuur wel vrouwelijke leuke kleding kan kopen’.

Daarnaast was het een gezellige dag die mij veel duidelijkheid heeft opgeleverd.

Ik zou daarom ook iedere ambitieuze vrouwelijke ondernemer deze dag  aanraden. Het levert je namelijk zoveel duidelijkheid op in combinatie met wat je als ondernemer wilt neerzetten.”

Lonneke Vodegel
Spirit in Business

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *