Veel kleding had ik in mijn kast, maar niet veel waarin ik me echt lekker thuis voelde.

Hetty de Laat

Ik werd daar onzeker door en kon ook voelen dat ik minder straaldeen dat ik niet zo op de voorgrond trad als ik eigenlijk zou willen.

Ik heb lang nagedacht over of ik ging meedoen met het programma van Astrid. Ik vroeg me namelijk vooral af of ik voldoende tijd zou hebben om alles uit het programma te halen wat er in zit. Ik twijfelde ook omdat ik dacht dat het niet persoonlijk zou zijn; dat we volgens vastliggende kaders begeleid zouden worden. Dit is deels natuurlijk ook zo, er zijn nu eenmaal spelregels in stylingland, maar daarbinnen is heel veel speelruimte. Ik was blij verrast door de veelzijdigheid van styling.

Ben heel blij dat ik het gedaan heb want ik heb veel minder kleding in mijn kast. Ik heb beetje bij beetje kleding opgeruimd die me niet meer… zeg maar vooral kleurde… of qua stijl bij me paste. Ben aan de opbouw bezig van een kledingkast die gefundeerd is op alles wat ik bij Astrid leerde over mezelf… lijf en leden.

Ik ben blijer met mezelf en treed zelfverzekerder naar buiten doordat ik voor mij passende kleding draag.

Veel inzichten heb ik gekregen in een veilige liefdevolle omgeving. Ik heb mijn kwetsbaarheid mogen voelen en tonen. Dit werd door Astrid gezien en meegenomen in het proces. Kon mezelf zijn in waar ik op dat moment was.

Ik ben door mijn kwetsbaarheid heen gegroeid naar uiterlijke schoonheid die van binnen uit verankerd is. Astrid ziet veel en voelt veel aan en weet hierop subtiel in te spelen. Een vakvrouw die je vanuit een veilige bedding begeleidt.

Hetty de Laat
Groei in Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *