Eigenlijk vond ik zelf dat ik het niet slecht deed.

Zowel technisch, psychisch als praktisch viel er veel te verbeteren in mijn uiterlijke presentatie.

Eigenlijk vond ik zelf dat ik het niet slecht deed. Ik had geen last van extreme onzekerheid (zoals ik bij andere dames wel hoorde) en ook van de keuzestress ’s ochtends bij de kast had ik geen last.

Tijdens het programma kwam ik erachter dat er (heel) veel te verbeteren valt. Zowel technisch (kleuren, vormen, stoffen, sieraden, stijl, patronen, contrast, en zo kan ik nog wel even doorgaan)als psychisch (mijn zelfbeeld is veranderd en ik ben mijzelf via dit programma weer op een andere manier beter leren kennen) als praktisch (ik had geen last van stress, echter ik ben nu ‘s ochtends wel ontspannener en vind alles wel veel overzichtelijker).

Het programma heeft mij plezier, zelfkennis, zelfvertrouwen, rust, trots en zekerheid opgeleverd. 

Bovendien vond ik het geweldig. Ik vond het heel fijn om de reis met vier andere dames (deelnemers) en jou (Astrid) te doorlopen. Ik raak maar niet uitgepraat over het feit dat er zo ongelooflijk veel over kleur en stijl en al die andere dingen te leren valt. Ik ben daar nog steeds oprecht verbaasd over. En jij weet alles Astrid. Zo goed! Jouw begeleiding is ook heel prettig. Persoonlijk, warm, deskundig, veilig, heel fijn!

Of ik ook twijfels had over het programma? Zoals gezegd deed ik mee voor de gezelligheid. Ik had behoefte aan het samen optrekken in een groep. Het onderwerp was ondergeschikt aan het plan om mee te mogen doen met al die gezellige dames. Er was verder geen twijfel, ik gunde het jou, het leek me gezellig, ik vond het geld niet echt een probleem, ik ben denk ik niet de typische klant…des te leuker is het dat ik er gaandeweg achter kwam dat ik echt NIET alleen maar voor de gezelligheid meedeed.

Mirjam Broeke
De Speelacademie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *