Binnen no-time een opgeruimde kledingkast aangevuld met ‘top stukken’

Na een tip van een collega die een interessant artikel in het FD las over het advies wat een stylist je als zelfstandig ondernemer kan geven dacht ik als eerste aan Astrid Mast van Succes Trek Je Aan uit Harderwijk.

Via de Ondernemersvereniging de Driehoek uit de gemeente Dronten waar ik voorzitter van ben, ontmoette ik Astrid op een netwerkochtend georganiseerd door de BBC in Dronten. Een afspraak was snel gemaakt en samen hebben we mijn kledingkast onder handen genomen. En binnen no time hebben we mijn ‘Top stukken’ uitgezocht en kan ik prima de winter in met een flink aantal nieuwe combinatiemogelijkheden.

Werkzaam als zelfstandig ondernemer, op zoek naar mijn eigen stijl, ben ik bij Succes Trek Je Aan uit Harderwijk aan het goede adres.

Als zelfstandig professional van bedrijfsadviesbureau Elancius ben ik mijn eigen visitekaartje, mooi dat dit tot uiting komt in de kleur- en kledingcombinaties op advies van Astrid. Ik kijk terug op een prettige waardevolle samenwerking en denk dat wij in de toekomst ook veel voor elkaar kunnen betekenen.

Hester Vroegop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *