Succes Trek Je Aan Antwerpen

Gun jij jezelf een waanzinnige shoppingexperience?

Om zichtbaar en zelfverzekerd voor de dag te komen als ondernemer is het een must om regelmatig te werken aan je uiterlijke presentatie. Weten wat je wilt uitdragen met je bedrijf en wat bij je past geeft richting aan naar waar je op zoek bent. Dat scheelt heel veel stress, zoekwerk en tijd.

Daarom organiseer ik jaarlijks  speciaal voor vrouwelijke ondernemers die naast hun drukke bestaan, zichzelf de tijd gunnen, goed voor zichzelf willen zorgen en er op en top uit willen zien een effectieve shoppingexperience gecombineerd met businesscoaching. Niet haasten, rennen en vliegen. Niet vlak voor sluitingstijd nog even je garderobe aanvullen met kledingitems die je vervolgens niet weet te combineren.  Daarnaast de tijd en rust nemen om in gesprek te kunnen over de business, de plannen voor 2018 en verlangens te uiten in persoonlijke ontwikkeling.

Een van de dames vertelde bij binnenkomst dat ze, toen ze in de file stond, steeds dacht: waarom doe ik dit? Eenmaal in het hotel aangekomen keek ze om zich heen en zei: daarom doe ik dit.

Investeer in quality time voor jezelf

Als succesvolle ondernemer is het zo belangrijk om regelmatig te investeren in quality time voor jezelf, tijd ervoor in te plannen en te genieten, zodat je daarna weer vol energie er voor je klanten kunt zijn.

Merk jij dat je te weinig tijd aan jezelf besteedt? En te weinig bewust bezig bent met je uiterlijke presentatie waardoor je je eigen groei tegenhoudt?

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de volgende video waarin Femke Hogema van Profit First vertelt waarom een tas kopen nooit lukte, maar nu wel. Ze vertelt hoe ze investeerde in topstukken en waarom ze een prachtige jurk liet hangen terwijl de kleur top was voor haar.

 

Zo fijn om te merken dat klanten enthousiast zijn:

Dank Astrid Mast voor een waanzinnige #shoppingexperience in Antwerpen!
Ik laat niet alles zien,
maar ik ben helemaal geslaagd voor een podium-outfit!
Het was een echte VIP-ervaring, omdat jullie van tevoren al voorwerk hadden gedaan en ons precies de juiste winkels in loodsten! Volgend jaar graag weer!!!

Het geeft mij zo’n voldoening om met klanten aan het werk te zijn die zich steeds bewuster worden van de impact van hun outfits. Die groeien met hun bedrijven en merken dat hun ‘oude’ manier van kleden niet meer bij ze past.

De meeste van te voren gespotte topstukken in Antwerpen waren een schot in de roos. Ze gaven de deelnemers die uitstraling, dat speciale gevoel, de power en zichtbaarheid die ze wenste.

Gun jij jezelf ook een VIPdag?

Omdat je het gewoon waard bent. Zo’n ervaring verdient zichzelf terug en je komt zelfverzekerder en zichtbaarder voor de dag. Op die manier heb je meer impact en haal je klanten makkelijker naar je toe. Ben je er klaar voor en durf je het aan?Neem dan direct contact met mij op voor een informatief gesprek. Zeker als je komende maanden wilt werken aan het upgraden van je presentatie en je wilt 1:1 met mij aan de slag. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in mijn agenda.

Inmiddels hebben zich voor volgend jaar al een aantal ondernemers aangemeld voor de VIP 2-daagse in Antwerpen. Hoe leuk is dat! Heb je ook interesse? Meld je dan via de bovenstaande link aan en ik zet je op de lijst. Zodra de datum bekend is, krijg je als eerste de mogelijkheid om je plek te verzilveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *