Slechts in 1 outfit voelde ze zich prettig, over de rest was ze alleen maar verdrietig.

En ik geloofde haar eerst gewoon niet omdat het een super succesvolle onderneemster is die haar bedrijf vanuit  passie en een missie heeft opgebouwd. Ze voelde zich zo ongelukkig over haar outfits en haar lijf. Volgens haar man zag ze er altijd fantastisch uit. En dan zei zij, je hebt geen idee hoeveel ik worstel met mijn kledingkeuzes en hoeveel stress ik hiervan heb iedere ochtend weer.

46699636_s

Als ze trainingen gaf, schreef ze op wat ze aan had zodat ze de volgende keer iets anders aantrok. Maar ja wat dan, als je maar 1 favoriete outfit hebt. Het was een drama voor haar.

De keren dat ze een podium op moest of zelfs op tv kwam, stond ze voor aanvang huilend achter de coulisse omdat ze zich zo ongemakkelijk en ontevreden voelde over haar outfits.

Zo gingen er jaren voorbij en ondertussen bleef ze het uitstellen om hier echt verandering in aan te brengen. Het lastige voor haar was dat ze ook 3 maten in de kast had hangen omdat ze ook structureel schommelde met haar gewicht.

Het liefst liep ze in een lange trui met een legging waarin ze zich kon verstoppen. Omdat ze het afgelopen jaar merkte dat ze steeds zichtbaarder werd door haar prachtige missie realiseerde ze zich  dat het tijd werd voor een ‘opvallende goede’ uiterlijke presentatie en niet meer te gaan schuilen in wijdere kleding. Die kleding paste ook niet meer bij de succesvolle ondernemer die ze inmiddels was geworden. Ze nam een besluit omdat ze merkte dat ze haar eigen groei in de weg zat en ze de ambitie heeft om verder te groeien met haar bedrijf en dat wil uitdragen in haar kleding.

Inmiddels heeft ze mijn hulp ingeroepen en begeleid en adviseer ik haar nu met het kiezen van de juiste kleding, helemaal passend bij haar, in haar stijl en afgestemd op het verder laten groeien van haar bedrijf.

Herken je jezelf hierin? Gelukkig ben je niet de enige en kun je echt leren jezelf ‘opvallend goed’ te kleden.

Merk je dat je toe bent aan het zetten van die essentiële stap naar ‘professioneler gekleed gaan’? En weet je niet hoe je jezelf optimaal presenteert in outfits die zo bij jou passen waardoor geen klant meer om je heen kan?

Meld je dan aan voor een intake gesprek zodat we samen kunnen bekijken welke essentiële stap jij als eerste gaat zetten om opvallend goed gekleed te gaan en zo verder ontwikkelt en doorgroeit met je bedrijf of in je loopbaan.

[su_button url=”mailto:astrid@colourme.nl” target=”blank” background=”#941ad8″ size=”6″]JA, ik wil graag in gesprek[/su_button]

 

 

 

Deel gerust met je netwerk. Dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *