zomer

Deze schoenen draag je onder een dress

Leuk een dress of zwierige rok maar ‘welke schoenen draag ik daar dan bij??’

Het is de meest gestelde, jaarlijks terugkerende vraag in dit seizoen. 

Ik nam er een filmpje over op en hoop je hiermee te inspireren.

  

Zomer

Nu de zomer in aantocht is en het weer fijn meewerkt, wordt het hoog tijd om die geweldige dress of rok uit de kast te halen.

Door het aanhoudende mooie weer gaan we versneld van de lente de zomer in. 

Afgelopen week heb ik m’n zomergarderobe onder de loep genomen. Om m’n zomerse jurkjes en zwierige rokken voor de dag te halen. En om de balans op te maken. Wat kan weg omdat ik er al zoveel jaren mee doe. Wat past niet meer bij mij en mijn bedrijf omdat ik persoonlijk gegroeid ben? Wat draag ik graag en kan ik vernieuwen door het op andere manieren te combineren.

Ik voel aan alles dat ik zo’n zin heb in losser en zwieriger. En dan denk ik aan wijdere broeken, jumpsuits, jurkjes en rokken. Zo passend bij dit seizoen. Want de energie is op haar maximum en dat geeft vaak een heel goed en vrij gevoel. Tijd voor nieuwe creatieve impulsen en inspiratie.

Maar ik heb ook zin in (nog) meer kleur.

Hoe is dat voor jou?

Of zit je nog in het standje, niet te veel ‘opvallen’ haha want dat hoor ik vaak van klanten die in de leer gaan bij me. Ze verlangen ernaar om hun zichtbaarheid te vergroten maar dan wel vol zelfvertrouwen in comfortabele én krachtige outfits.

  

Show Up!

De zomer is hét seizoen voor….. Show Up! Kijk naar de natuur, hoe die staat te groeien en bloeien.
Wist je trouwens dat er in veel natuurtuinen en bermen tot 16 juni niet gemaaid wordt. Dat is om veldbloemen maximaal te kunnen laten groeien en bloeien en ervoor te zorgen dat zaadjes van de bloemen de tijd krijgen om zich te verspreiden. Ook jij mag groeien en bloeien en je veel meer laten zien. Aan jou de keus!

Zomercall

Binnenkort start ik met een paar nieuwe klanten het individuele 4-seizoenen VIP-traject. Hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand presenteert en positioneert.

We zoemen samen in op de groeiverlangens zowel zakelijk privé en doen de personal brand zomerscan. Wat heb je allemaal nodig om de hogere versie van jezelf te worden. Hoe kun je je garderobe daarbij duurzaam opbouwen en hoe leer je in jouw unieke stijl te combineren waarbij je vandaag al uitdraagt wat je morgen wilt bereiken.

Ready to Shine? 

Stand Up, Show up and Take the lead!

Boek hier je zomercall.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *