Online programma Impact met Outfits I Succes Trek Je Aan

Zin om mee te doen aan het Online Programma Impact met Outfits?

Vorige week vertelde ik je over m’n gloednieuwe Online Programma ‘Impact met Outfits’. En ik ben zo blij en dankbaar dat ik 30 november online van start ga!

Het had jarenlang niet mijn voorkeur om een online business te creëren. Er gaat voor mij namelijk niets boven live met jou zijn. Maar tijden veranderen, 2020 is zo’n een bizar jaar geworden!

En wat doe je dan met je business als livemeetings met groepen niet door kunnen gaan? Ga je mee in de stroom van het leven en kijk je wat nodig is en wat je kunt veranderen of aanpassen zodat je blijft bewegen? Of blijf je afwachten, ben je stil gaan staan en hoop je dat het weer wordt zoals je gewend was?

Afwachten en hopen, staan niet in mijn woordenboek. 😉 Ik ben blijven bewegen. En jij?

  

Online Business

Ik heb ervoor gekozen om NAAST m’n individuele VIPdagen (nog altijd een feest om te doen en geheel COVID-proof) en exclusieve Persoonlijke Coachtingstrajecten een Online Business te bouwen.

En die online business die staat inmiddels en daar ben ik eigenlijk supertrots op. Ik kan niet wachten om maandag van start te gaan! Met maar liefst 18 vrouwelijke ondernemers en professionals. Vrouwen die allemaal hun impact en zichtbaarheid willen vergroten. Die af willen van het getwijfel en getob over ‘Wat trek je aan’ als je (online) in beeld komt.

Zichtbaar en in beeld zijn en blijven dat is en blijft de uitdaging om verder te groeien met je bedrijf of in je loopbaan.

Hoe zou het voor jou zijn als je van al die twijfels los bent? Omdat je kennis hebt vergaard over wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitdragen met je bedrijf of in je baan. En hebt geleerd hoe je dat allemaal vertaalt naar je kleding. Waardoor je impact maakt, de regie neemt en verder groeit zowel persoonlijk als zakelijk.

  

Online programma

Misschien denk je nu wel dat online programma is ook wat voor mij!

Het goede nieuws is dat je je nog kunt aanmelden. Je bent van harte welkom. En ook voor een super aantrekkelijke prijs. Alleen vandaag nog bied ik je dit online programma aan voor de helft van de prijs! Omdat het de eerste groep is en ik graag feedback ontvang van je na het programma.

  

Aanbieding

Jouw investering is niet 497 euro excl. btw maar slechts 247 euro excl. btw. Die prijs is geldig t/m vanavond 23.59 uur. Gebruik code STJA tijdens je bestelling zodat je gebruik maakt van dit unieke aanbod.

Kijk snel en meld je aan via https://succestrekjeaan.nl/impact-met-outfits/. Schroom niet en bel me gerust even op 06-13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl

Zie ik je maandag online?

Op jouw zichtbaarheid in business!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *