Rood is de trendkleur van het najaar

Wij kiezen voor ROOD dit najaar. En jij?

Voordat de scholen weer volop draaiden wilde mijn prachtige dochter van 15 nieuwe kleding.  

Tijd vrijmaken voor shoppen met haar doe ik met liefde. Ook al wil ze vooral die winkels in waar de neonverlichting te fel is voor me, de muziek te hard staat en de rijen voor de paskamers eindeloos kunnen zijn.  

Zo mooi om te zien hoe ze verandert van meisje naar jonge vrouw. En eigenlijk niet door heeft hoe mooi en puur ze is. Op die leeftijd ben je vooral bezig met al je onzekerheden en kijken naar hoe andere meiden zich kleden.  

 

Scannen is een talent

En toch heeft ze al zo haar eigen stijl. Vanaf heel jong weet ze precies wat ze wil. 

Ook in het combineren. Ik liet haar altijd vrij daarin. Ook als ik dacht… Zou je dat nou wel naar school aandoen. 

Ik herken mezelf erin. Kleedde me altijd anders dan de groep. Wist ook altijd heel snel of er in een winkel wat voor mij hing. Bij de ingang van de winkel scande ik en maakte ik vaak rechtsomkeer. Tot grote ergernis van mijn moeder. Die ging langs alle rekken om te kijken of er wat voor haar hing.  

Ik heb lange tijd niet doorgehad dat scannen juist een talent van me is. Niet alleen voor mezelf maar ook het scannen voor anderen. 

 

De zoektocht naar top items

Op zoek dus naar top items. M’n dochter kan ook scannen😁. Ze heeft kleedgeld, haar shoplist gemaakt en besloten om volgende maand goede schoenen te kopen en de maand daarna een winterjas. 

Maar wat als je dé jas tegenkomt in de kleur, stijl en model die je zoekt en die je geweldig staat? Dan verander je van plan! Zo gaat het met het vinden van top items. Die kom je vaak tegen als je er (nog) niet naar op zoek bent.  

Ondertussen mag ik haar adviseren tijdens het passen. We analyseren samen waarom een item het helemaal is of waarom juist niet. Een feest vind ik het om met haar op pad te zijn. Temeer omdat ik haar al jong al mijn expertise kan bijbrengen. Daar heeft ze nu al zo’n profijt van. Zo durft ze voor rood te kiezen, waardoor ze natuurlijk heel zichtbaar is. Niet om op te vallen maar omdat ze het ‘gewoon’ een mooie kleur vindt. En deze nuance rood (koel/medium/gedempt) staat haar fantastisch omdat die heel goed bij haar huid en haarkleur matcht.  

En zo investeerde ze eerder dan gepland in deze prachtige winterjas. 

 

De mode volgt jou

Zelf vulde ik mijn collectie aan door te investeren in een mooie rode trenchcoat.  

De heldere kleur rood is perfect. Het model is geweldig door het afkledende effect. Lengte van de jas is stylish met aan de achterkant een mooi split. I Love it! Een tussenjas voor in de lente en herfst waar ik me geweldig in voel. Superblij mee en ik weet dat ik weer 5 jaar vooruit kan met zo’n top item!  

Dit levert het dus op als je weet wat je staat en wat bij je past. Dan heb je grip op je garderobe en sla je je slag als een top item voorbijkomt in de mode. Je neemt het heft in eigen handen en volgt niet klakkeloos de mode. Nee de mode volgt jou!  

Inmiddels hangen de winkels vol met nieuwe collecties. Waar ga jij voor? 

Kies je iets buiten je comfortzone of speel je vaak veilig door op safe te gaan. 

 

Gratis E-book

Over het dragen van kleur en kleur inzetten voor je gehele personal branding schreef ik het E-book ‘Met deze kleuren draag je stijlvol en krachtig je professionaliteit uit als vrouwelijke ondernemer’.  Ik neem je mee in de kracht en boodschap van iedere kleur. En leer je wat je communiceert met bepaalde kleuren.  

Voordat je voor een ‘mode’ kleur kiest is het belangrijk te weten wat je uitdraagt met die kleur. En klopt dat met jouw visie en je missie binnen je bedrijf.   

Download het hier direct en laat je inspireren voor het najaar. 

Heb je meer hulp nodig en wil je jouw garderobe naar the next level brengen? 

Laat het me weten. Er zijn verschillende mogelijkheden om met me te werken. Mail me op info@succestrekjeaan.nl Ik nodig je eerst graag uit voor een inspiratiegesprek. Kijken we samen wat je nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *