Wie jarig is trakteert!

Precies een jaar geleden vierde ik m’n verjaardag op het podium met 100 vrouwen op het Empower Women Event 010. Dat was me een feestje!

Dit jaar doe ik het anders ;).

Ik ben vrij en vier met m’n gezin en enkele vriendinnen m’n 53ste verjaardag. En dat vind ik heel fijn al had ik graag een groter feest gegeven samen met manlief Koop die ook in oktober jarig is.

Het allerbelangrijkste is dat ik een gezonde vijftigplusser ben. Het vel wordt wel slapper, maar de wil wordt sterker. 😉  En weet je wat zo mooi is aan het 50+ brein? Je hersenen blijven zich continu ontwikkelen. Zo ben je meer gericht op geluk. Je focust je op dingen die voor jou belangrijk zijn en je kunt beter omgaan met tegenslagen.

Ik voel me zo jarig en ga er vandaag heerlijk van genieten.

  

En wie jarig is trakteert!

Voor jou heb ik iets heel leuks waar je direct je zichtbaarheid mee vergroot als je online in beeld bent. Door al het thuiswerken zijn we flink aan het videobellen en Zoomen we wat af! En dat zal voorlopig niet anders worden!

En wat trek je dan aan? Hoe onderscheid en presenteer je je voor de camera? Hoe positioneer je je zodat je meer gezien en gehoord wordt?

  

Checklist

Ik heb voor jou een checklist gemaakt ‘HELP ik ben online in beeld!’ Volg de 7 tips en je staat geweldig in de spotlights. Wegduiken is er niet meer bij. 😉 Hoop dat je het aandurft om in het licht te gaan staan en te shinen. Het gaat je heel veel opleveren.

Vraag de checklist hier aan!

Naast deze checklist organiseer ik in november de online training ‘HELP ik ben online in beeld!’ Houd je mail in de gaten. Zou super zijn als je hieraan meedoet.

Maar nu eerst koffie met taart 😉 , neem zelf ook een bakkie!

Op jouw groei in (online) zichtbaarheid! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *