business retreat

Werkend genieten in Bella Italia, het mag!

Daar zit ik dan. In mijn kantoor op het terras voor mijn chalet, met uitzicht over de vallei. Intens te genieten. Dat dit kan, dat ik dit mag doen en dat het me moeiteloos afgaat. Op zo’n manier werken, zo organisch en in flow.

  

Langverwachte business retreat

De langverwachte business retreat, vanaf 2020 moest ik hem uitstellen, en nu was het dan eindelijk zover! Eerlijk is eerlijk, ik vond het spannend! Want zou de klik er zijn onderling? Was de omgeving wel veilig genoeg om persoonlijke verhalen te delen? Zouden de verwachtingen van de zes prachtige vrouwen die deelnamen wel uitkomen? Maar ook; hoe zouden ze ‘het vertragen’ tijdens deze retreat ervaren?

Magisch

Het werd een magische week. Terwijl ik dit schrijf voel ik de hele dag al zo’n diepe, diepe dankbaarheid. Maar ook vreugde in mijn hele lijf omdat de retreat zo goed is ontvangen. Ik heb gezien hoe fijn iedereen het heeft gehad, hoe bijzonder het is geweest en dat er heel veel innerlijke beweging was bij iedereen en daardoor de nodige doorbraken. Het raakte ons allemaal.
Groeien in persoonlijke ontwikkeling vraagt om bewegen. Door die beweging verandert er wat, pas dan kun je loskomen en transformeren en verder groeien naar een hoger level. En daar doe ik het voor!

  

Reacties

Een paar reacties van de deelnemers.
‘Ik wist gewoon dat ik het ondanks mijn twijfels moest doen.’

‘Het was een rake(nde) business retreat die het helemaal waard was.’

‘Ik kan eigenlijk niet duidelijk uitleggen wat we doen maar er gebeurt zoveel in mij.’

Een van de dames ging aansluitend aan de retreat met vakantie en schreef: ‘Ik ben nog nooit zo relaxed aan een vakantie begonnen’.

De retreat staat! En weet je wat ik ook zo’n geweldig compliment vond van eigenaresse Irma van I Muri, die ons de hele week ontzorgde? Ze zei; Astrid wat heb jij een pareltjes van klanten mee, de energie is zo fijn geweest deze week. Ik kreeg er kippenvel van. Voor mij een prachtige bevestiging dat ik de allerleukste en fijnste klanten aantrek en dat ze het onderling dan ook fijn met elkaar kunnen vinden. Ik voel me een bofkont.

  

De volgende editie komt eraan!

Volgend jaar komt er zeker een tweede editie. Ik kan niet wachten. Er staan al een aantal dames te trappelen om mee te gaan. Mocht het je ook aanspreken, laat het me weten. Zodra ik de nieuwe datum heb kom ik ook even bij jou als eerste op de lijn.

Ciao, ciao!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *