verandering

Wees zelf de verandering

Blijf je alsmaar in die oh zo veilige en heerlijke comfortzone van je maar kriebelt het ook steeds meer om verder te willen groeien? En raak je er zelfs misschien wel wat gefrustreerd, somber of teleurgesteld over omdat je maar niet verder komt en ook voelt dat er veel meer potentie in jou zit dan dat je nu laat zien?

Om weer vooruit te komen en een stap te zetten naar een hoger level, heb ik een hele goede tip en oefening voor je. Mooi seizoen om weer op te starten, zichtbaar te worden en nu ook echt in beweging te komen. Volgens mij heb je lang genoeg gewacht.

  

Tip

Komt ie.. Wees zelf de verandering! Willen veranderen begint namelijk altijd bij jezelf. Het vraagt groeien in persoonlijke ontwikkeling. Alleen als je jezelf aankijkt en de uitdaging aangaat om mindsets of blokkades te veranderen of op te heffen zul je echt stappen kunnen zetten om een hoger level in jezelf en je bedrijf te bereiken.

Moeilijk voor je? Begin gewoon met dat je je eigen ideale klant bent. In al je gedragingen. Met al je wensen. Met al je normen en waarden. Alles wat jij belangrijk vindt! Je leeft het voor en zo trek je ook de leukste klanten aan die bij jou groei passen. In je krachtigste outfit natuurlijk 😉.

  

Stap 6

Dit is tip nummer 80 uit mijn boek De Stijlbijbel en hoort bij STAP 6 ‘Hoe je leiderschap neemt over jezelf en je bedrijf’. STAP 6 is onderdeel van de exclusieve 7-stappen methode die ik ontwikkelde voor jouw groei.

Omdat ik zelf altijd verder wil groeien, en ik daarbij vaak een keigoede coach in de arm neem, scherpte ik mijn lijstje aan over wie mijn aller, aller, allerleukste klanten zijn. Ik deel ze zo met je.

En dat lijstje leef ikzelf vanzelfsprekend voor. Dat maakt mijn eigen missie supergeloofwaardig en superkrachtig en zo haal ik deze voor mij ideale klanten naar me toe.

Mijn missie is dat ik ambitieuze vrouwen zoals jij begeleid bij persoonlijke groei. Doordat ze zich vervolgens zo leren kleden en anders leren ondernemen worden ze zichtbaar met hun eigen missie, trekken ze succes aan en maken ze impact. Daarbij spat de energie er vanaf omdat alles klopt in hun personal branding.

Mijn allerleukste klanten-lijstje is aangevuld met..

  • Klanten die lichtheid en moeiteloosheid willen of die lichtheid nog meer willen creëren in hunzelf en in business.
  • Klanten die veel meer op hun intuïtie willen leren vertrouwen en hierdoor moeiteloos leren te ondernemen.
  • Klanten die snappen dat investeren in jezelf, en dan bedoel ik specifiek in je persoonlijke ontwikkeling, noodzakelijk blijft om te doen. Ieder volgend level heeft weer nieuwe uitdagingen. En wil je net als ik jezelf altijd stretchen naar een hoger level zonder meer uren te hoeven werken, dan horen daar ook hogere prijzen bij.
  • Klanten die plezier en enthousiasme willen uitdragen naast serious business. Het leven is al serieus genoeg, je mag plezier hebben en overlopen van enthousiasme.
  • Klanten die durven te genieten van het succes en de ruimte die is ontstaan doordat ze van mij leren hoe ze veel effectiever kunnen ondernemen omdat ze hun aanbod versimpelen waarbij ze hun omzet zelfs kunnen verdubbelen als ze dat willen.

  

Genieten

Op terras word ik weleens gesignaleerd door bekenden die dan verbaasd zijn als ik op terras alleen zit?? Haha. Als ik daar op, bijvoorbeeld maandagmiddag, alleen zit dan werk ik daar vaak mijn blog of ideeën uit voor de komende week. Zo inspirerend en zo fijn om dat op terras te kunnen doen. Dat ik mezelf dat toesta en gun is al jaren een van de grote cadeaus voor mij.

Deze genietmomenten leef ik zo graag voor😀.

Op deze klanten focus ik mij, klanten die ik op mijn allerbeste manier kan helpen. Van deze klanten ga ik namelijk vliegen!

Wees zelf dus de verandering.

Wordt het voor jou hoog tijd voor je volgende stap en vind je dat lastig om dat alleen te doen? Maak dan nu even een afspraak met me door hier te klikken. Dan bekijken we samen of ik jou kan helpen. Je bent ontzettend welkom.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *