Wat zou jij doen als alles mogelijk was in 2018?

Met heel veel plezier en verlangen kijk ik naar het nieuwe jaar wat nog zo heerlijk open voor ons ligt.

Wat zou jij doen als alles mogelijk was in 2018?

Ik stelde die vraag ook aan mezelf tijdens die heerlijke laatste genietweek van het jaar in ons knusse, warme en gezellige huis met op de achtergrond de top 2000 …

..Ik zou wel een TV-programma willen waarin ik vrouwelijke ondernemers, professionals en ondernemende vrouwen inspireer met het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. En dat ze zichzelf en hun bedrijf professioneel en krachtig leren te presenteren waardoor ze zelfverzekerd en vol vertrouwen zichtbaar zijn en laten zien waar ze als professional echt goed in zijn!

Want wij vrouwen kunnen in 2018 ECHT het verschil maken. Alleen wordt het hoog tijd dat er veel meer vrouwen opstaan. Heel simpel dus. Zichtbaar worden en niet meer wegduiken! Er liggen zoveel kansen voor vakvrouwen!

Een tv programma dus met afwisselend business en image want het één gaat niet zonder het ander. Als het alleen bij focus op je business blijft dan klopt je uiterlijke presentatie vaak niet met de vakvrouw die je echt bent, weet je vaak niet hoe je dat uitdraagt met je kleding en waar je voor staat met je bedrijf en blijf je die eeuwige twijfelkont die zich niet zichtbaar en onderscheidend genoeg presenteert en zo opgaat in de massa.
Richt je je alleen op je image dan haal je lang niet alles uit de business en laat je volop kansen aan je voorbijgaan met als resultaat dat je veel te weinig verdient.

In 2018 ben ik in de leer bij media-expert Janneke van Heugten van het platform VIDM.

Een mooi en diep verlangen van mij dus om de media op te zoeken zodat ik veel meer vrouwen zoals jij kan inspireren, motiveren, adviseren en helpen met het bouwen aan hun succesvolle image & businessIk houd je op de hoogte!

Of het TV-programma er binnenkort al komt, weet ik niet, het succesvolle programma Succes Trek Je Aan heb ik natuurlijk al 🙂  met afwisselend business en imagecoaching voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Iedere keer voor een selectieve groep, exclusief, met intensieve begeleiding zowel live als online zodat je met focus werkt aan je zichtbaarheid & zelfvertrouwen en zo verder groeit met je bedrijf.

Klant Janita verwoordde het laatst zo mooi. Ze zei: Je hebt zo’n zelfverzekerde vrouw van me gemaakt met als gevolg dat ik krachtige keuzes durf te maken. Ik heb inmiddels m’n baan opgezegd en ga VOL voor m’n bedrijf. M’n zelfvertrouwen is enorm gegroeid, ik durf meer, zet m’n talenten in, werk op m’n eigen voorwaarden, ben onafhankelijk en niet geheel onbelangrijk.. ik zie m’n omzet met de week groeien.

Zou jij dat resultaat ook willen? Dan heb ik goed nieuws!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om in januari te starten met het programma Succes Trek Je Aan. Wil je meedoen? Geef je dan direct op voor een kennismakingsgesprek via info@succestrekjeaan.nl zodat we samen eerst in kaart brengen wat jij precies nodig hebt aan ondersteuning en of mijn programma daarop aansluit.

Wil je alleen business-of alleen imagecoaching, schroom niet en neem contact op zodat we samen bespreken wat mogelijk is.

Ja, ik wil een gesprek

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *