Wat een lemniscaat met jouw groei in zichtbaarheid te maken heeft

Een van de mooiste symbolen vind ik het lemniscaat. De liggende acht.

Het symbool voor oneindigheid. Naast de wiskundige betekenis, heeft het lemniscaat een veel diepere betekenis. Het heeft namelijk te maken met energie, met doorstroming, met kracht.

Groeien in zichtbaarheid maakt dezelfde beweging als het lemniscaat. Van voorgrond naar achtergrond. Van binnen naar buiten. Altijd in beweging. Het ene moment werk je aan de binnenkant, het andere moment aan de buitenkant, de vorm. Die wisselwerking geeft energie en kracht waardoor je groeit in zichtbaarheid.

Klinkt eenvoudig. Maar is het zeker niet!

  

Binnenkant

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, die binnenkant, gaat dus veel dieper dan alleen maar met vorm en buitenkant bezig zijn.

Als je deze pijn niet aankijkt zal de worsteling om zichtbaar te willen zijn altijd in je leven blijven met alle nadelige gevolgen van dien.

Zelf ben ik jaren geleden dit zichtbaarheidsproces wel aangegaan. Ik voelde zo m’n potentie die er maar niet uitkwam omdat ik het ook eng vond mezelf te laten zien en horen. Gelukkig heb je dus de keus! Als je de beweging ook durft te maken en jezelf durft aan te kijken in al z’n facetten en je pijn durft aan te gaan, dan zul je stap voor stap groeien in zichtbaarheid.

De eerste stap om verder te komen is besluiten dat je verder wilt groeien en niet gaat blijven waar je bent.

  

Zichtbaarheid

Omdat zichtbaarheid het snijvlak is tussen persoonlijke ontwikkeling en succesvol groeien met je bedrijf heb ik afgelopen maand gewerkt aan een nieuw online programma. Om een tijd met je mee te lopen op jouw eigen pad. En om een steun in de rug te zijn voor veel vrouwen en als stok achter de deur.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te begeleiden in hun groei in zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap. Zodat ze impact maken, regie nemen over hun eigen leven en zich vrij voelen ook in hun werkzame leven.

Voel je je aangesproken en aangetrokken?

Dan nodig ik je van harte uit mee te doen met ‘52 weken GROEIEN in ZICHTBAARHEID’. Voor meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en impact in persoonlijk leiderschap.

  • Iedere week ontvang je een videoles van mij in je mailbox met een korte oefening om jouw zichtbaarheid te vergroten en te groeien in het nemen van persoonlijk leiderschap.
  • Iedere maand (10x per jaar) ontmoeten we elkaar tijdens de online Lounge Meeting via Zoom voor Q&A en Sparmomenten. 
  • Daarnaast ontvang je tussentijds wekelijks tips en ben ik er voor je in de besloten FB-groep om al je vragen te beantwoorden. 
  • Startdatum half juni 2020. 

  

52 weken groeien in zichtbaarheid op een comfortabele manier!

Overwin je angst, en doe mee! In een veilige setting met gelijkgestemde ondernemers. 

Je investering is nu 750 euro exclusief btw. voor een heel jaar begeleiding! Normaal betalen mijn klanten 7.750 euro voor een half jaar om door mij gecoacht te worden. Dus dit is echt een hele mooi kans voor je. De boost en zelfvertrouwen die het programma je geeft is eigenlijk niet in geld uit te drukken.

Mocht je nog twijfelen, geen nood! Bel (06) 13708867 of mail even naar astrid@succestrekjeaan.nl. Ik denk graag met je mee.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *