cadeau investering in jezelf

Wat de kracht is van jezelf een cadeau geven

Geef jij jezelf weleens een cadeau? En dan bedoel ik iets ECHT voor jezelf! Helemaal voor jou alleen. Waar jij blij van wordt. Wat jou voedt en waar je van groeit.

Zelf heb ik dat al jong aangeleerd, mezelf een cadeau geven. Op m’n 13e stond ik in m’n vrije tijd al horloges te verkopen achter een marktkraam van vrienden van m’n ouders. Van het geld dat ik hiermee verdiende kon ik dingen kopen (vaak kleding ;-)) en dat gaf me een enorm vrijheidsgevoel maar er kwam nog meer vrij.

  

Cadeau

Namelijk energie! Een cadeau is energie. Zodra je dat aan jezelf geeft, geef je waardering, liefde en aandacht aan jezelf. En je weet; wat je aandacht geeft groeit.

Ik ben er nooit mee opgehouden 😉 en zag in het verlengde hiervan de kracht van investeren in mezelf. En die investeringen zijn vaak trainingen en cursussen voor persoonlijke ontwikkeling. Die groei werkt altijd door in m’n bedrijf! En daar ben ik super dankbaar voor en trots op. Hoe is dat voor jou? Investeer jij ook makkelijk in jezelf of heb je wel wat hobbels te nemen.

  

Investering in jezelf

Zo vertelde Helma mij dat ze helemaal blij werd van het online programma Impact met Outfits waarmee ze eind november gestart is. Het was een superpersoonlijk cadeau aan haarzelf voor haar 50ste verjaardag! Hoe mooi! Ze wilde stap voor stap haar eigen garderobe veranderen en laten zien wie ze is, blijer met zichzelf zijn in een stijl die bij haar past.

Ze heeft inmiddels 2 modules gehad en schreef me: ‘Wat is dit leuk om te doen!! Helemaal als je de terugkoppeling ontvangt van de talentenscan in module 1‘.

En dat gun ik jou ook. Dit cadeau met volop aandacht voor jezelf! En daarom heb ik een feestelijk aanbod voor je gemaakt.

Stel je investeert in dit online programma en ontdekt een kledingstijl die dichtbij je persoonlijkheid past, waarmee je je kwaliteiten en talenten aan de buitenkant zichtbaar maakt zodat je

  • Gaat shinen omdat je laat zien wie je bent en wat je als expert wilt uitdragen met je bedrijf.
  • Je zichtbaarheid en zelfvertrouwen vergroot en je meer durft.
  • Geen twijfels meer hebt over over- of underdressed te zijn. 

  

Impact met Outfits

Ik ontwikkelde zoals je weet het Impact met Outfits programma voor je. Waarin ik je in 5 weken tijd van A tot Z begeleid in hoe jij die perfecte duurzame garderobe creëert en je impact en zichtbaarheid vergroot. Én je inzicht krijgt in je huidige garderobe en je ‘koop’patronen. Je hebt misschien nog wel kleding hangen met de prijskaartjes eraan. 😉 Of zo weinig hangen dat je opschrijft wat je aan had in een bepaald gesprek zodat je dat de volgende keer niet weer aantrekt.

Geen miskopen dus meer. Basics waarmee je eindeloos kunt combineren.  Waardoor je veel tijd en geld bespaart!

Met werkbladen, video’s, extra e-books, handige checklists en drie exclusieve zoomsessies met mij en de deelnemers voor al je vragen en sparmomenten.

Voor een feestelijke prijs! Om je even een idee te geven; de waarde van dit complete online programma is 997 euro! En deze prijs gaat in vanaf januari 2021.

  

Voor jou

In de maand december bied ik dit online programma aan voor de helft van de prijs namelijk 497 euro. Om het nog feestelijker te maken en ik jou als trouwe lezer wil verwennen bied ik het t/m 23 december aan voor slechts 297 euro excl. btw. Need I say more?? Deze prijs komt daarna niet meer terug!

Een super persoonlijk cadeau aan jezelf wat je met gemak terugverdient omdat je ontdekt hoe je eenvoudig je zichtbaarheid en je persoonlijk leiderschap uitdraagt zodat je verder groeit met je bedrijf.

Kijk snel hier en meld je aan met code CADEAU voor de korting. Schroom niet als je vragen hebt en bel me gerust even op 06-13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl.

Vanaf maandag 11 januari 2021 ontvang je de eerste module en ga jij met een geweldige nieuwe energie het nieuwe jaar in.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met jou!

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *