jurk

Waarom koos Eva Jinek voor deze jurk?

Waarom koos Eva Jinek juist deze jurk?

Wie is ze daar, in relatie tot de titel van haar boek ‘Droom groot’?

Het fascineert me.

En natuurlijk zag ik haar stralen en genieten van dit tv-moment bij Matthijs van Nieuwkerk.

Maar draagt ze met deze jurk haar titel van haar boek ‘droom groot’ uit? Doet ze zichzelf niet tekort? Met deze jurk maakt ze zich in mijn ogen kleiner, ze oogt meisjesachtig.

  

Afleiding

Deze jurk leidt mij (onbewust) af en roept vragen bij mij op. Zoals kijkt ze op tegen Matthijs, is ze onzeker over haar boek, voelt ze zich minder dan al die powervrouwen uit haar boek?

Ik zou het een prima jurk voor haar vinden in privé. Het is gewoon een leuke jurk. Maar tijdens deze setting; boekpresentatie bij Matthijs op tv, had ik haar toch iets anders geadviseerd.

Het boek is een booster voor iedereen aldus Matthijs.

  

Profileren

Dit is haar kans om live zichzelf te profileren naar al die vrouwen die zij altijd een hart onder de riem steekt. Al die vrouwen die naar haar opkijken. Die haar zien als rolmodel en haar nadoen.

Nu krijgen haar volgers onbewust de bevestiging dat je je dus prima kunt presenteren in zo’n ‘leuke’ jurk. En tuurlijk Eva is al zo succesvol, die hoeft het niet meer van haar jurk te hebben.

Maar veel vrouwen vinden het al lastig genoeg om meer op de voorgrond te treden met hun bedrijf of als professional. Om meer zichtbaar te zijn en zichzelf krachtiger te durven presenteren.

Dus.. als je jezelf als vakvrouw zichtbaarder wilt profileren trek dan alsjeblieft niet zo’n meisjesachtige jurk aan. Je doet jezelf echt tekort. En het kost je veel meer energie om in gesprekken het verwarrende beeld wat je hebt gecreëerd tussen jouw kwaliteiten en wat je uitdraagt met je outfit, weg te nemen.

Laat kleding voor je werken.

  

Interessant voor jou!

Mocht het voor jou ook een lastige zijn om jezelf meer te profileren in kleding die helemaal bij jou past, dan heb ik iets interessants voor je.

1 februari start de volgende groep dames online met het programma Impact met Outfits. In 5 weken heb je alles, maar dan ook echt alles onder de knie over hoe jij je het beste kunt kleden. Op jouw manier, in jouw stijl, met jouw talenten goed zichtbaar. Zodat je je onderscheidt, authentiek en uniek, en je met meer (zelf)vertrouwen naar de voorgrond durft te bewegen.

Klik hier voor alle informatie en gebruik de kortingscode POWERVROUW. Je zult versteld staan van het waanzinnige aanbod dat ik je doe!

Op jouw zichtbaarheid!

Foto: BNNVARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *